Showbizz-deskundige Matthieu Slee: ,,Van DEZE RODDEL zal jarige Gordon smullen!”

Matthieu weet iets over Gordon
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Gordon haalde na zijn vertrek bij de Toppers keihard uit, vooral naar René Froger. Collega-Topper Jeroen van der Boom nam het destijds voor René op, maar ook híj zou nu uit de school zijn geklapt. Van deze pikante roddel zal de jarige Gordon smullen…

Gordon maakte jaren geleden van zijn hart geen moordkuil toen de sfeer bij de Toppers ter sprake kwam. Vooral oud-collega Topper René Froger moest het ontgelden. ,,Ik heb de meest afschuwelijke dingen meegemaakt, die man heeft zo’n enorm drankprobleem. Zonder alcohol is het de allerliefste man op aarde, maar als hij drinkt is het een beest, een monster. Arrogant en zelfingenomen.”

Hartbewaking
In geuren en kleuren, vervolgde Gordon zijn relaas: ,,Iedereen wordt verrot gescholden. Het is angstaanjagend. Er is me verteld dat Jeroen (van der Boom) zelfs aan de hartbewaking lag omdat hij het gedrag van René niet meer aankon. René en de anderen zullen zeggen dat ik uit mijn nek lul en stellen dat juist ik onhandelbaar was. Het tegendeel is waar. Wat ik zeg is de waarheid.”

Meer rust
René was woedend: ,,Ik heb Gordon niet meer gesproken en ik wil hem ook nooit meer spreken.” Later zei Froger dat hij blij was met Gordons vertrek: ,,Ik denk dat de homogeniteit binnen de groep een stuk groter is. Er is veel meer rust.” Jeroen van der Boom nam het destijds voor René op. ,,We drinken natuurlijk weleens een drankje en soms valt er één verkeerd. Maar meer is het niet.”

Loslippig
Maar sprak Jeroen toen wel de waarheid? Een bron vertelt Juicechannel nu dat hij naast Jeroen in het vliegtuig zat. Jeroen zou behoorlijk loslippig zijn geweest over René. ,,Jeroen begon verhalen over zijn collega’s te vertellen. Echt dingen waarvan wij dachten: niet tof dat je dit deelt. Zo vertelde Jeroen dat René Froger ontzettend vervelend kan worden als hij drinkt. René heeft vaak een kwade dronk.”

Onzinverhaal
Bij René Froger zullen deze nieuwe geruchten over vermeend drankmisbruik rauw op het dak vallen. Hij had immers eerder nog zo zijn uiterste best gedaan om zich een ander imago aan te meten. Op televisie vertelde hij destijds: ,,Het is lariekoek, een onzinverhaal. Ik ben juist bezig met sporten en gezonder eten. Alleen stiekem af en toe een biertje. Ik heb echt geen alcoholprobleem, hoor.”

Verjaardag
Misschien heeft Froger geen alcoholprobleem, maar van homogeniteit binnen de Toppers lijkt minder sprake dan René destijds had gehoopt. Als de bron van Juicechannel de waarheid spreekt, dan hebben de Toppers in een groot loyaliteitsprobleem. En Gordon? Hij vierde deze week zijn 55ste verjaardag. De pikante roddel van Juicechannel moet voor hem een cadeautje zijn geweest…

Tags

GORDONJEROEN VAN DER BOOMMATTHIEU SLEERENÉ FROGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck