Showbizz-deskundige Matthieu Slee: Zoekt bedrogen Linda de Mol HÍER steun?

Matthieu vindt iets van Linda
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Matthieu Slee

Linda de Mol en oud-tv-baas Erland Galjaard zijn door weekblad Story ‘betrapt’ bij een Goois hotel. Zoekt Linda bij Wendy’s echtgenoot een schouder om op uit te huilen?

‘Twee uur samen in Goois hotel’. ‘Wendy van Dijks man Erland laat Linda de Mol stralen’. Weekblad STORY pakt deze week prominent uit met exclusieve foto’s van meesterpaparazzo Edwin Smulders. Wat de reden is van het gezellige onderonsje tussen Erland Galjaard en Wendy wordt helaas niet onthuld; dat er sprake is van een amoureus avontuur wordt hooguit gesuggereerd. Het zou in elk geval de ultieme wraak op hun beider partners zijn!

Heuse kwelling
Immers, heel Nederland weet sinds de Voice-uitzending van BOOS dat Linda meerdere malen is bedrogen door Jeroen Rietbergen. De geruchten dat Wendy van Dijk een buitenechtelijke affaire zou hebben gehad met voormalig zakenpartner Robbert Boekema liggen ook nog vers in het geheugen. Destijds werd gezegd dat Wendy’s affaire een heuse kwelling was voor echtgenoot Erland Galjaard, die gedurende die periode de nachten elders zou hebben doorgebracht.

Beetje troost
Ook Linda had het moeilijk nadat de seksgeheimen van Jeroen op straat kwamen te liggen. ,,Sinds een paar dagen zit ik in een verschrikkelijke nachtmerrie. Er zijn zo ontzettend veel dingen naar boven gekomen waar ik geen weet van had. Dank voor alle lieve en begripvolle berichten en appjes, dat is het enige dat een beetje troost biedt als je hart gebroken is.” Linda en Erland hebben nóg iets gemeen: ze wisten hun partner weer snel te vergeven.

Grensoverschrijdend
Zou het onderwerp ‘overspel’ zijn besproken tijdens die urenlange sessie in het hotel? In dat geval hebben Linda en Erland hun misère weten weg te lachen, dat tonen de Story-foto’s.  Wie weet, misschien kunnen ze bij een volgende afspraak ook Igone de Jongh uitnodigen. De oud-ballerina wordt steeds vaker gesignaleerd met ex-echtgenoot Tijs Römer, die door het OM wordt verdacht van seksueel grensoverschrijdend online-gedrag met minderjarige meisjes.

Grote liefde
Igone sprak over een zware periode – ,,Het gaat heel erg up en down, maar vooral heel down” – en besloot haar huwelijk te beëindigen. Maar net als Linda de Mol en Erland Galjaard kan ook Igone maar moeilijk breken met haar grote liefde. Eén ding is zeker: talloze BN’ers ontkenden jarenlang dat er een ‘Gooische Matras’ zou bestaan. Inmiddels weet Nederland dat die matras veel malen groter is dan werd gedacht – én een stuk vergevingsgezinder.

Tags

ERLAND GALJAARDIGONE DE JONGHLINDA DE MOLMATTHIEU SLEETHIJS RÖMERWENDY VAN DIJK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck