Showbizz-expert Anette de Vries: Déze rode vlaggen miste Linda de Mol!

Anette vindt iets van Linda de Mol
Door: Anette de Vries
25-09-2022

In haar editorial rekent Linda de Mol af met werkelijk iedereen die haar tegen de haren in streek tijdens haar onderduik. Maar veel interessanter is haar bewering écht niets af te hebben weten van Jeroens vunzigheden bij The Voice.  

Spreekt Linda de waarheid of lijdt ze aan geheugenverlies? Heeft Jeroen Rietbergen zijn seksueel wangedrag bij The Voice of Holland nou wel of niet aan haar opgebiecht? Jeroen stelde in zijn statement van januari dat hij in 2016 een reprimande van John de Mol had gekregen. Daarna had hij zijn vrouw ‘met grote schaamte’ op de hoogte gesteld. Linda verbrak de relatie, hij ging in therapie, de breuk werd gelijmd. 

Signalen 
Het is nu Jeroens verklaring tegen Linda’s woorden, die het gooit op een niet kloppende zin in Jeroens verklaring. Een vreemd verhaal, en het is niet de eerste keer dat hij haar in een lastig parket brengt. Had Linda de signalen maar eerder opgepikt, want die waren er wel zeker. Zo had Jeroen al ver voor zijn tijd bij The Voice de reputatie van opdringerige womanizer. Zijn vunzigheden leverde hem de bijnaam ‘vieze Jeroentje’ op. 

Drama 
Het begin van hun relatie in 2007 leek ook al niet de schoonheidsprijs te verdienen. Jeroen zou zijn toenmalige vriendin Lieke van Lexmond hebben bedrogen met Linda. De kijkcijferkoningin zette het voorwoord van haar magazine in ter verdediging: ,,Even for the record: nee, die heb ik niet afgepakt. Dat zit héél anders. Alleen is het niet aan mij over hun relatie uit de school te klappen.” 

Vernederend 
Lieke – alweer lange tijd gelukkig met Bas van Veggel – sloeg terug met een interview in Cosmopolitan. Daarin vertelde ze recht voor z’n raap dat ze Jeroens affaire met Linda ‘vernederend’ vond. In 2017 werd Linda opnieuw geconfronteerd met onheilspellende geruchten. Volgens Gooisch Meisje Renée Gunning was zij jarenlang Jeroens minnares. Dan is er nog Linda’s onthulling in haar kersverse voorwoord dat zij Jeroen betrapte op geflirt met een andere vrouw via Instagram. ,,Ik heb hem de deur gewezen, maar uiteindelijk zijn we toch gaan praten.”

Geluk
Alle lieve mensen die Linda goedgezind zijn, en dat zijn er heel wat, gunnen haar rust en geluk. En stiekem toch ook een leuke nieuwe man, of anders het vertrouwen dat ze het zónder ook prima rooit. Inmiddels zit ze samen met Jeroen in therapie. Zij om alles een plek te geven, maar wat is de motivatie van haar ex?   

Meer DenD