Showbizz-expert Anette de Vries: Geer versus Goor, wie kiest u?

Anette kan niet kiezen tussen Geer en Goor
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

Eens waren Gerard Joling en Gordon het onverslaanbare duo op televisie. Nu staan ze lijnrecht tegenover elkaar, elk met een eigen realitysoap in de maak. Dus, bent u Team Geer of Team Goor?

Gerard Joling en Gordon zijn meer dan ooit rivalen. Hoewel de winter geruchten bracht over een gezamenlijke programma, bleek er te veel wrok en gekissebis tussen hen. Dus komen ze allebei met een eigen realityshow dit najaar. Geer versus Goor: wie gaat er winnen in de kijkcijferoorlog?

Charme
Het contrast tussen de twee kan niet duidelijker zijn: aan de ene kant hebben we de altijd sprankelende Geer, die het publiek blijft vermaken met zijn glinsterende outfits en charme. Helaas houdt hij zijn lippen stijf op elkaar over zijn romantische avonturen. Hij mompelt slechts wat cryptische oneliners, zoals: ‘Ik kom niks tekort. Ik laat de pony wel grazen.’ Tja, dat betekent dat er voor de kijkers weinig juice of frivoliteit te zien zal zijn…

Sensatie
Aan de andere kant staat de immer dramatische Goor. Zijn liefdesleven is een voortdurende bron van spanning en sensatie, met golddiggers, gekneusde harten en wraakzuchtige uitbarstingen. Maar met een afgebroken theatertour en een niet-verlengd contract bij Talpa lijkt Goor qua carrière weer een beetje op zijn retour te zijn.

Bauer
Als je Geer en Goor zo tegenover elkaar zet, is er eigenlijk maar één conclusie: ze kunnen niet met elkaar, maar zeker ook niet zonder. Zeker niet als je op Bauer-achtige kijkcijfers mikt.

LEES OOK:

DenD wil uw mening weten

Wie wint de harten en de kijkcijfers: Geer of Goor?

Tags

GORDON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck