Showbizz-expert Anette de Vries: ‘Hier gaat Rens Kroes écht de mist in!’

Anette vindt Rens Kroes een domme gans
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

De partner van gezondheidsgoeroe Rens Kroes zit eindelijk achter de tralies. Maar wat staat Rens nu te wachten, vooral na déze faux-pas…

Rens Kroes, die een reputatie heeft opgebouwd met haar voedingsadviezen, noemt zichzelf een vrouw op een missie. Haar doel? Mensen inspireren tot een gezonder leven. In 2017 pakte Rens haar koffers, gevuld met amandelmeel en chiazaad, en verhuisde (uiteindelijk slechts tijdelijk) naar New York. Samen met haar vriend wilde ze Amerika veroveren. 

Econoom
Haar geliefde betitelde ze trots als de ‘Amerikaanse econoom’, die ze in haar bedrijf had ingelijfd voor de zakelijke kant. Destijds bleef zijn naam een raadsel, maar het ging dus over Sid S., ja, die Sid uit de Ivoorkust die acht jaar lang handig justitie ontweek. Toch is hij deze week, vlugger dan het uitspreken van ‘powerfood’, per direct de gevangenis in gegaan.

Bewonderend
Rens heeft altijd bewonderend over hem gesproken, ondanks de ernstige aantijgingen die rondgingen. Ooit gaf ze op Instagram een hint over ‘moeilijke weken’ die tot speculatie leidden. Toen de media erop doken, wist ze geruchten van tafel te schuiven. ,,Met mijn relatie had het niets te maken; Sid en ik zijn nu elf jaar samen en het is nog steeds dik aan”, zei ze. ,,Het was iets in de privésfeer wat ik los moest laten. Ik ben er op dit moment niet aan toe om hierover te vertellen.”

Dreun
Zelfs nu, na de dreun van een vierjarige eis wegens verkrachting, blijft Rens rotsvast naast haar man staan. Zeker, steun bieden is haar recht, ondanks de storm aan beschuldigingen tegen Sid. Maar wat mij betreft slaat ze de plank mis door de realiteit compleet te negeren en haar hoofd diep in het zand te begraven.

Sensatie
Gebeld door RTL Boulevard voor een reactie, liet Rens een kans om medeleven naar het slachtoffer te tonen onbenut. Haar woorden? Alles is ,,ontzettend sensatiegericht”. Op Instagram staat Rens, waarschijnlijk ietwat verbijsterd, maar nog steeds met een blender in haar hand. Maar hoe geloofwaardig is het nog om te preken over kombucha, klei en de ware schoonheid die van binnenuit komt?

LEES OOK:

Tags

DOUTZEN KROES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck