Showbizz-expert Anette de Vries: ‘Hier maakt Thijs Römer een fatale fout’

Anette vindt iets over Thijs
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

Terwijl Igone de Jongh haar huwelijk zag verkruimelen en minnares Noor de Groot haar gezin op het spel zette, lijkt Thijs Römer vooral geobsedeerd door… tja, zichzelf.

Igone de Jongh moet vast gedacht hebben dat ze de jackpot had gewonnen toen Chantal Janzen haar aan Thijs Römer koppelde. Een welbekende acteur, een begeerde vrijgezel, en dan nog die voormalige vlam, Katja Schuurman, met haar prachtige dochter Sammie, als kers op de taart.

Puppy
Igone was zo smoorverliefd en overtuigd van haar ‘Thijs-sprookje’ dat ze als een onwetende puppy achter hem aan bleef huppelen. De harde realiteit drong pas tot haar door toen Thijs in de rechtbank werd ontmaskerd en schuldig werd bevonden aan online zedendelicten.

Affair
Je verwacht het niet, maar bovenop alle ellende had Thijs ook nog eens twee jaar lang een geheime affaire met Noor de Groot, ook wel bekend als Queen of Jetlags. Ze lijken nog altijd samen te zijn, althans, dat waren ze toen ze hand in hand werden gespot tijdens een wandeling in Hemmeland, Monnickendam.

Drama
Noor heeft trouwens ook nog een compleet gezin. In het begin stond haar man Sander als een soort waakhond achter haar, maar nu lijkt zelfs hij genoeg te hebben van al het drama, want hij heeft vannacht zijn eigen vrouw ontvolgd op Instagram.

Medelijden
In een recente video over haar make-uproutine gaf Noor met een triest gezicht aan dat het niet goed gaat, duidelijk verwijzend naar haar turbulente thuissituatie. Terwijl ze haar foundation geconcentreerd aanbracht met een sponsje, merkte ze op: ‘Maar we are surviving’, en benadrukte ze dat ze ‘geen medelijden hoeft, of zoiets’.

Introspectie
Het moge duidelijk zijn: de enige die hier breeduit lacht, is Thijs. Hij springt zonder enige moeite van de ene liefdesperikelen in de andere, zonder ooit de behoefte te voelen om eens een tijdje alleen te zijn en wat introspectie te plegen.

Deuk
Ondertussen spant hij zich tot het uiterste in voor het hoger beroep in zijn rechtszaak, vastbesloten om ook deze deuk in zijn leven weer glad te strijken. Maar het verhaal is nog niet ten einde. Ik geef Thijs een minimale kans in dat appèl. Zijn affaire met Noor, die verzwaard is door zoveel tranen, ontwrichting en emotionele bagage, lijkt eveneens steeds meer een verloren zaak te worden.

Tags

IGONE DE JONGHKATJA SCHUURMANNOOR DE GROOT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck