Showbizz-expert Anette de Vries: ‘Kan Samantha Steenwijk terug in het zadel klimmen?’

Anette vindt iets van de afslankpillen van Samantha
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

Samantha Steenwijk was ooit een publiekslieveling, maar haar gestampvoet over ‘juice’ en haar afslankmethode deden flinke afbreuk aan haar reputatie. In 2023 lijkt haar carrière alleen maar verder te zijn afgetakeld…

Terugblikkend op 2023 was het ronduit een aanfluiting voor Samantha Steenwijk. Ze begon het jaar met een Instagram-stunt waarin ze een nephuwelijksbreuk aankondigde om aandacht te trekken, terwijl ze eerder nog een juridisch circus optuigde tegen roddels over haar gewicht. Haar schijnheiligheid in het gebruik van juicekanalen voor publiciteit en haar gejammer als het haar niet uitkwam, deed velen afhaken. Het regende kritiek, met woorden als ‘doorgeslagen’ en ‘diep gezakt’.

Plaagstootjes
Alle tumult leidde tot haar vertrek bij RTL Boulevard. Ze verliet het programma abrupt na wat plaagstootjes vanuit de show zelf, waar openlijk werd getwijfeld aan haar verhaal over dieetpi… of nou ja, al dat ‘op-en-neer-gehobbel’ op paardenzadels.

Meiland
Maxime Meiland deed ook nog een duit in het zakje door in haar biografie te beweren dat haar partner Leroy Molkenboer een hekel aan de zingende blondine heeft. En alsof ook het lot een hekel aan haar had, werd de RTL 4-show Tulpen uit Antwerpen, waarin Samantha te zien was, geannuleerd. Een bittere pil in haar toch al rampzalige jaar, en dan hebben we het nog niet eens gehad over de Toppers. Het zou voor haar een hart onder de riem zijn geweest als ze weer eens werd uitgenodigd als gastartiest.

Bouke
Samantha, die in 2017 schitterde in de Toppers-concerten na haar duet Liefde voor altijd met René Froger, moet nu plaatsmaken voor nieuw talent: Marco Schuitmaker en Bouke Scholten. Het lijkt erop dat ze niet langer ‘on top’ is.

Hazes
Spijtig, want ze is en blijft een van de beste zangeressen van ons land met een ongelofelijk arbeidsethos. Hopelijk brengt 2023 een betere melodie, want ze heeft in elk geval een lichtpuntje om naar uit te kijken: Holland Zingt Hazes in de Ziggo Dome. In tegenstelling tot de kaartverkoop van André Hazes in Ahoy, lijkt deze concertenreeks wel in volle galop richting succes te gaan. 

Tags

ANDRE HAZESBOUKE SCHOLTENJUICEMARCO SCHUITMAKERRENE FROGERSAMANTHA STEENWIJKTOPPERS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck