Showbizz-expert Anette de Vries: Sensatie rondom Bauer-broers slaat híer door!

Anette vindt iets van de Bauers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

‘In Frans Bauer we trust’, maar zijn zoons dan? De nieuwste juice suggereert van niet. Maar is dit niet allemaal vre-se-lijk overdreven?

Met Frans Bauer, alias ‘In Frans we Trust’, als opperhoofd van de familie, hebben zijn vier zonen een flinke erfenis te dragen. Frans verdient niet alleen een medaille, maar een hele tentoonstelling in het Museum van Eeuwige Trouw, zo onberispelijk is zijn reputatie.

Tamtam
De tamtam klonk des te luider toen deze week naar buiten kwam dat twee van zijn zonen, Frans Jr. en Christiaan, de heilige belofte van ‘In Frans we Trust’ aan hun laars zouden hebben gelapt.

Ontbijttafel
In de meest recente aflevering van ‘De Bauers – 20 jaar later’ herenigde Frans Bauer Jr. zich met Emy na hun eerdere breuk. De knappe brunette zat ontspannen aan de ontbijttafel, te midden van de gezelligheid. Maar over de reden van hun eerdere breuk bleef Mariska tijdens een interview over dit delicate onderwerp vaag.

Toneelstukje
Was Mariska al op de hoogte van Frans’ vermeende ontrouw, of speelde ze gewoon een toneelstukje voor de camera’s? Ik vermoed dat ze meer wist. Anders zullen de sappige details rauw op haar dak zijn gevallen. ,,Frans Jr. is niet zo loyaal geweest in zijn relatie met Emy. Hij is namelijk met meerdere meiden vreemdgegaan”, sneert Juicechannel op Instagram.

Geflirt
Ook Christiaan, die met Kim gaat, wordt er bij de haren bijgetrokken. ,,Christiaan is net zo, alleen die doet het iets subtieler. Maar op Snapchat zit hij niet stil met zijn geflirt”, meldt een bron.

Irriteert
Dit nieuws wordt natuurlijk breed uitgemeten, vooral nu het Bauer-kroost zelf in de spotlights staat door het succes van de realityserie. Maar wat me irriteert, is hoe ze tot op de bodem worden doorgelicht, alsof ze plotseling zijn toegetreden tot het illustere gezelschap van overspelige types à la Waylon. Werkelijk alle smeuïge details van de Bauer-broertjes worden online gegooid: van Snapchat-gesprekken tot screenshots en mede-lotgenoten die zich melden.

Feestje
Pfff, net alsof zij de enigen zijn die af en toe een feestje bouwen en harten laten sneuvelen (ook al is het nog zo lullig voor Amy en Kim). Maar ja, dat schuurt wel lekker met het keurige imago van hun vader. Je weet wel, diezelfde vader die in zijn jonge jaren in ‘All You Need is Love’ stond en tussen twee verliefde Diana’s moest kiezen. Zal het dan toch nog goedkomen met de jongens?

Tags

CHRISTIAAN BAUERDE BAUERSFRANS BAUER JR.MARISKA BAUER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck