Showbizz-expert Anette de Vries: ‘Waarom wordt Bas Smit zo hard aangepakt?’

Anette vindt iets van Bas Smit
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

De bulderlach van Bas Smit, die normaal gesproken als een donderslag klinkt, werd de afgelopen dagen gedempt door alle tumult en geruchten. Waarom is Bas ineens het doelwit van zoveel negativiteit?

Alsof de Amsterdamse Zomer, onder de charmante leiding van Bas Smit en Nicolette van Dam, een abonnement heeft op tegenslagen. Het optreden van André Hazes werd genadeloos afgekapt op het hoogtepunt van zijn ‘Leef’-moment. Het duet met Willeke Alberti verliep ook niet smetteloos, want wie heeft er nu een werkende microfoon nodig om een liedje te zingen? Alweer een smet op de concertenreeks. Gelukkig was er dit jaar wél genoeg wijn voorhanden om de teleurstellingen weg te drinken.

Sappig
Bas bevond zich plotseling in het oog van nog een andere storm toen hij verzeild raakte in de sappige verhalen van Yvonne Coldewijer over hitschrijver John Ewbank. Een avontuurlijk ’stout’ tripje naar Hong Kong, dat John en Bas samen maakten in 2019, en een vage taxirit waren de ingrediënten voor een opschudding van jewelste. Hoewel Bas eigenlijk slechts een onschuldige bijvangst was, trok hij tot ieders verbazing onverwacht veel aandacht.

Marbella
En dan dook RoddelPraat deze week ook nog eens de diepte in. Volgens een ‘betrouwbare’ bron, in de ogen van Jan Roos en Dennis Schouten, heeft Bas drie maanden geleden zijn koffers moeten pakken en werd hij tijdelijk verbannen naar het vakantiehuis in Marbella. De reden? Nicolette zou erachter zijn gekomen dat Bas een avontuurtje zou hebben beleefd met Jody – Que sí que no – Bernal.

Dik
Waar al die plotselinge focus en negativiteit rondom Bas vandaan komt, ik kan er mijn vinger niet op leggen. Ongetwijfeld zal een deel ervan voortkomen uit afgunst en jaloezie, want hij lijkt het gewoonweg dik voor elkaar te hebben in het leven. 

Stunt
Ja, Bas lacht hard en is niet vies van de spotlights. Maar zolang hij laat zien dat hij een goed hart heeft, zoals met zijn stunt om kerstballen met zijn eigen gezicht te verkopen om het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie te steunen, maakt de rest mij ook werkelijk geen bál uit.

Tags

ANDRE HAZESBAS SMITDENNIS SCHOUTENJAN ROOSJOHN EWBANKNICOLETTE VAN DAMYVONNE COLDEWIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck