Showbizz-expert Anette de Vries: Waarom wordt rust Linda de Mol niet gegund?

Anette heeft medelijden met Linda
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

Het seponeren van de rechtszaak door het OM bracht een voelbare opluchting voor Linda de Mol en Jeroen Rietbergen; eindelijk konden ze weer vooruitkijken. Maar nu dít weer! 

Na een turbulente periode vol zorgen en ellende straalde Linda de Mol de laatste tijd weer openlijk aan de zijde van Jeroen Rietbergen. Maar net toen ze dacht dat de kust veilig was, werd alles deze week overhoopgehaald door voormalig Luv’-zangeres Marga Scheide.

Vervelend

In een interview met Story begon Marga genadeloos te wroeten in het verleden en rakelde een lang vergeten vermeende affaire van Jeroen op met haar toenmalige schoondochter Renée. ,,Dat vond ik echt vervelend voor Renée, hoor. Ik vond het echt ongepast van Jeroen”, vertelt Marga overbloemd. ,,Ik ben faliekant tegen vreemdgaan, dat is een ver-van-mijn-bed-show.”

’t Gooi

Ondanks dat we terugblikken op een schandaal uit 2013, dus geruime tijd geleden, blijkt het nog steeds relevant te zijn gezien Marga’s eerder stellige ontkenningen in De Telegraaf: ,,Als je het mij vraagt, nee, dan is er, Renée kennende, nooit iets voorgevallen tussen haar en die man van Linda.” Hiermee verstevigde ze de verdediging van Jeroen, die verklaarde: ,,Niets van de beschuldigingen is waar: ik heb Linda nooit bedrogen en ik heb of had geen relatie met Renée. Ook heeft Linda nooit een privédetective ingeschakeld.”

Dóm

En Renée? Ze beweerde eerst tegen een journalist dat er ‘iets’ was gebeurd met Jeroen Rietbergen, maar trok later haar woorden in. Volgens haar betrof dit ‘iets’ een concert waar ze samen naartoe waren gegaan. ,,Nogmaals: dóm van mij”, aldus Renée. ,,Daarna heb ik Jeroen nog eens gesproken op het parkeerterrein van de hockeyclub, waar hij een van Linda’s kinderen kwam ophalen. Dat is alles. Op het fysieke vlak is er nooit iets tussen ons geweest.”

Minnares

Linda gaf Renée ook in haar eigen magazine ruimhartig een podium om de zaken voor eens en altijd recht te zetten. ,,Ik heb nooit gezegd dat ik de minnares van Jeroen Rietbergen ben of ooit ben geweest,” bezwoer Renée in LINDA. ,,Ik heb ook nooit een intieme relatie met Jeroen gehad.

Aandacht

Wat Marga Scheide motiveert om oude koeien uit de sloot te halen terwijl Linda de boel zo mooi dichtgetimmerd leek te hebben, is mij een raadsel. Was het een berekenende zet, een schreeuw om aandacht, of simpelweg een enorme verspreking?

Tags

JEROEN RIETBERGENLINDA DE MOLMARGA SCHEIDE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck