Showbizz-expert Anette de Vries: ‘Zo serveert Ellemieke Vermolen haar ex een portie liefdeswraak!’

Ellemieke's wraak op Sergio
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

Ellemieke Vermolen wordt romantisch gelinkt aan een opmerkelijke man, Baptist de Pape. Ondertussen likt haar ex Sergio Herman zijn wonden na het verlies van Michelinsterren én een gebroken relatie. Boontje komt om zijn loontje?

Het was een smaakloos cliché: meesterchef Sergio Herman die zijn vrouw Ellemieke Vermolen inruilde voor een jongere versie. De midlifecrisis sloeg toe en zoals zo vaak eindigde het avontuur in teleurstelling. Maar terwijl Herman de wrange smaak van de breuk met Chanel Joppart wegspoelt, lijkt het erop dat Ellemieke juist nieuw liefdesgeluk heeft gevonden.

Haantje
Alsof het lot ermee speelt, is Ellemieke volgens Juicechannel aan het daten met Baptist de Pape. Hij is een frisse tegenpool van haar haantje van een ex. Op Instagram is te zien dat Ellemieke en Baptist gezellig meededen aan een ‘cacao-ceremonie’. Daarbij wordt cacao gebruikt als een soort spiritueel middel om een diepere connectie met jezelf en anderen te ervaren. Dat is nog eens wat anders dan cacao gebruiken als topping voor een vijfsterrentoetje! 

Roem
Baptist heeft een interessant levensverhaal. Eerst wilde hij advocaat worden op de Zuidas, maar toen gebeurde er iets bijzonders waardoor hij van gedachten veranderde. Hij besefte dat er meer is in het leven dan streven naar status, oppervlakkige aantrekkingskracht en tijdelijke roem. Uiteindelijk werd hij filmmaker, coach, spreker en auteur.

Bestseller
Hij schreef de bestseller ‘The Power of the Heart’ en wist grote namen als Eckhart Toll en Deepak Chopra te strikken voor zijn project. Ze delen allemaal dezelfde boodschap: volg je hart en ga je eigen weg.

Tegenslagen
Ellemieke, die al een spiritueel pad bewandelde na de tegenslagen die ze heeft gekend, lijkt met een man als Baptist precies te hebben gevonden waar ze naar verlangde. Zo zie je maar: liefde gaat door de maag, maar het hart serveert de smaakvolste gerechten.

Tags

CHANEL JOPPARTELLEMIEKE VERMOLENSERGIO HERMAN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck