Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: Blijft Bibi Breijman in zelfmedelijden hangen?

Charlotte vindt iets over non talent en zielepiet Bibi
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Wat Waylon zijn vriendin Bibi Breijman heeft aangedaan, gun ik natuurlijk niemand. Maar toen heel Nederland aan de kant van Bibi stond, koos zíj de kant van Waylon. Nu, meer dan een jaar later, voelt Bibi ineens de behoefte om overal haar hart te luchten. En dan bedoel ik ook écht overal. Waarom nu pas?

Heel Nederland was in shock toen naar buiten kwam dat Waylon zijn vriendin Bibi bedrogen heeft. Terwijl Bibi op de bank zat met een zwangere buik, lag Waylon in bed met een andere vrouw. Maar in plaats van Waylon door het stof te laten gaan, streek Bibi meteen over haar vergevingsgezinde hart en gaf haar partner nog een kans. Ik weet nog dat ik dacht: hoe kan je iemand zó snel vergeven?

Interviews

Nou, dat kán niet. Ineens worden we overspoeld met interviews waarin Bibi vertelt hoe zwaar die tijd voor haar was. Zo kon ze niet direct borstvoeding geven na de bevalling van zoontje Chester. Allemaal omdat ze boos was op Waylon: ,,Ik was zo verdrietig en boos en teleurgesteld en gebroken en in shock.”

Album en boek

Bibi heeft inmiddels zoveel interviews gegeven dat wanneer je haar naam googelt, je alleen nog maar het ‘erectieprobleem’ van Waylon – volgens haar de oorzaak van zijn bedrog – tegenkomt. Inmiddels heeft ze een heel album geschreven over haar overspelige partner en als kers op de taart heeft ze deze week haar boek Ik ben BIBI uitgebracht.

Zelfmedelijden

En je raadt het al: ook in dat boek blikt ze terug op het overspel van Waylon. ,,Hoe kon die slappe lul nou denken dat-ie in deze tijd onopgemerkt zijn doorbloeding buiten de deur op gang kon proberen te krijgen?”

Maar was het niet Bibi zelf die zei dat fouten maken menselijk is en dat Waylon een tweede kans krijgt? Diezelfde Bibi lijkt nu onderhand te verdrinken in zelfmedelijden. En dat is ook volgers op Instagram opgevallen. De sympathie die zij eerder nog voor haar hadden, is als sneeuw voor de zon verdwenen. ,,Dit is allemaal al verteld. Waarom blijf je het steeds oprakelen?”, luidt het. Ze zijn het gezeur van Bibi zat. En ik ook.

Tags

BIBI BREIJMANWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck