Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: Deed Bibi Breijman dit met opzet?

Charlotte weet wat over C-sterretje Bibi
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Bibi Breijman heeft een bizarre onthulling gedaan over Waylon. In een interview, dat eigenlijk over haar zwangerschap moest gaan, rakelt ze het drugsgebruik van Waylon op. Deed ze dat met opzet?

De zwangere Bibi staat deze week op de cover van de Oh Baby!-special van &C Magazine. En, zoals we van Bibi gewend zijn, ging het interview vooral over… Waylon. Want terwijl zij zo’n beetje haar hele zwangerschap in een donkere kamer lag omdat ze geen licht kon verdragen, had vooral die arme Waylon het zwaar. Die was namelijk ‘overprikkeld’.

‘Blowtje’

En wat doet Waylon wanneer hij overprikkeld is? Gaat hij dan met zijn kinderen naar de speeltuin? Nou, nee. ,,Willem heeft thuis een muziekruimte in de kelder en als hij overprikkeld is rookt hij daar af en toe een blowtje”, vertelt Bibi in het interview. Wat dit met haar zwangerschap te maken heeft weet ik niet, maar het lijkt me niet normaal.

Papa stoney

Maar het wordt nog erger. Hun vijfjarige dochter Teddy, die – hoop ik – niet eens weet wat een ‘blowtje’ inhoudt, weet precies wat haar vader allemaal in die kelder uitspookt. Volgens Bibi heeft ze zelfs een speciale naam voor haar vader. ,,Ted zegt soms voor de grap tegen hem ‘papa stoney’, want Willem staat in mijn telefoon met een foto van een baby-uil die stoned kijkt, haha!”

Opvallende onthulling

Een opvallende onthulling, vooral omdat Waylon jaren geleden vertelde dat hij zijn ‘leven vol drugs’ achter zich gelaten had. Sterker nog: volgens hem was hij zelfs getransformeerd in een huismus die ’s avonds het liefst op de bank naar series kijkt met zijn vriendin. Nu gelooft natuurlijk niemand dat meer.

Zonnebril

Volgens critici valt er dan ook weinig te lachen. De mensen die eerder hun ongezouten mening over het stel deelden, zijn ineens weer wakker geworden. ,,Nou ja zeg, is dit humor?”, luidt het op social media. ,,Slechte opvoeding! En nog dommer om het hardop te zeggen.”

Flapte Bibi dit met opzet eruit? Misschien. Maar de volgende keer dat Waylon weer met zijn zonnebril op voor de camera verschijnt, zal iedereen zich afvragen of ‘papa stoney’ weer in die kelder is geweest.

DenD wil uw mening weten

Wat vind jij ervan dat Waylon thuis drugs gebruikt?

Tags

BIBI BREIJMANWAYLON

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck