Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: Doortrapte actie van de Meilandjes?

Charlotte vindt iets van de Meilandjes
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Nadège Coffinet stond jarenlang klaar voor de Meilandjes, maar toen puntje bij paaltje kwam, stuurde de familie haar de laan uit. Nu keert de huishoudster terug in Chateau Meiland, precíes op het moment dat het schandaalboek van Caroline van Eeden wordt uitgebracht. Toeval? Daar lijkt het niet op…

Nadège was jarenlang de huishoudster van de familie Meiland in hun Franse chateau. Ze had het gevoel dat ze echt deel uitmaakte van de familie. Nadège was dan ook zeer verbaasd toen de Meilandjes zeiden dat ze niet meer hoefde te komen. Ze vetrokken naar Nederland en Nadège, die zelf geen familie en vrienden heeft, bleef in tranen achter.

Nadège kwaad

Het contact verwaterde en op een gegeven moment hoorde Nadège niets meer van de Meilandjes. Ze was niet alleen verdrietig, maar ook ontzettend kwaad. ,,Ze gaven mij de schuld, omdat ik volgens hen niets deed! Terwijl ik zogenaamd deel uitmaakte van hun familie!”, schreef Nadège destijds op Facebook. ,,Het zijn mensen die geen gevoelens hebben, in tegenstelling tot wat ze zeggen!”

Waarom nu?

Tot haar grote verbazing kreeg ze onlangs een telefoontje van de familie met de vraag of ze langs wilde komen. Uiteindelijk vertrok Nadège vorige maand naar Nederland en dat zal, natuurlijk, in de komende afleveringen van Chateau Meiland te zien zijn. Maar waarom nu ineens?

Hereniging

De hereniging met Nadège komt op het moment dat Caroline van Eeden haar schandaalboek heeft uitgebracht. In dat boek doet Caroline, die jarenlang bevriend was met de familie en op het Franse chateau heeft gewoond, een boekje open over de Meilandjes. Volgens haar heeft de familie haar zó slecht behandeld dat ze een lange tijd niet eens meer naar buiten durfde.

Olie op het vuur

Martien, Erica en Maxime waren er als de kippen bij om het boek van Caroline naar het rijk der fabelen te verwijzen. Nadège, die als enige kan zeggen dat ze hetzelfde met de familie heeft meegemaakt, zou zomaar olie op het vuur kunnen gooien. En dat was ze zelfs van plan! ,,Ik weet dat ze ook een boekje open wilde doen over wat er zich werkelijk achter de schermen afspeelt bij deze familie”, onthult Caroline.

De Meilandjes lijken daar slim op te hebben ingespeeld. Want nóg een schandaalboek, dát kan de familie natuurlijk niet gebruiken…

Tags

CHATEAU MEILANDMEILANDJES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck