Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: Gaat Dries Roelvink híer te ver?

Charlotte vindt Dries te ver gaan
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Dries Roelvink ziet zichzelf als dé grote ster van TikTok en is alleen nog maar bezig met filmpjes plaatsen van zichzelf. En daar blijft het niet bij: de strijd die zijn zoon Dave momenteel voert tegen drank en drugs, moet ook in geuren en kleuren verteld worden op social media. Waarom, Dries?

Dries Roelvink is tegenwoordig ‘TikTokker’. Wanneer hij op een vliegveld is, laat hij zichzelf filmen waardoor het lijkt alsof hij gespot is door paparazzi. ,,Maak jij even zo’n filmpje dat ik met die krant aan kom lopen hier”, zegt hij tegen Dave in de realityserie De Roelvinkjes. Volgens Dries worden zijn filmpjes ‘wel 40 miljoen keer bekeken’ en is hij een grote ster op het platform. Maar daarnaast voelt hij kennelijk ook sterk de behoefte om te delen wat er binnen zijn gezin allemaal aan de hand is.

Schijn bedriegt

Huisje, boompje, beestje: zijn zoon Dave leek alles op orde te hebben. Maar schijn bedriegt, helaas. Dave heeft een terugval gehad, zo onthult Dries aan het einde van de serie. ,,En dan zie ik hem zitten: rechtop, grote ogen, een beetje angstig om zich heen te kijken… Ik denk: O, daar zit weer verkeerd spul in.”

Tig berichten

Het was Dave die zei dat zijn vader het mocht vertellen op televisie. ,,We gaan er niet over liegen, pa,”, zou hij tegen Dries hebben gezegd. En dat hoef je geen twee keer tegen hem te zeggen. Dat zijn zoon een terugval heeft gehad, vertelde Dries niet alleen in de serie, maar ook in de media én hij schreef er tig berichten over op social media.

‘Te veel genomen’

In weekblad Privé vertelt hij het verhaal nog een keer, maar dan veel gedetailleerder. ,,Gewoon zittend had hij een hartslag van pakweg 160”, zegt Dries over de avond toen het misging met Dave. ,,Hij zat tegen een angstpsychose aan. Oververhit en zó onrustig. ‘Te veel genomen, te veel genomen’, bleef hij maar herhalen.”

Vooraan in de rij

Natuurlijk kunnen veel mensen een voorbeeld nemen aan de familie Roelvink. Want anders dan andere BN’ers, vertellen zij altijd eerlijk wat er aan de hand is. Maar dat Dries altijd vooraan in de rij staat om zijn verhaal in de media te doen, is wel weer gebleken.

Stapje verder

Daarnaast gaat hij nog een stapje verder. Dries zou namelijk Dries niet zijn als hij het volledige Privé-interview niet óók nog op zijn Instagram deelt. ,,Ieder huisje heeft z’n kruisje”, schrijft hij erbij. Daarna, natuurlijk, nog een post. Want Dries moet uiteraard wel de mensen bedanken die gereageerd hebben. Ik kan het niet helpen om te denken: Ja, nu wéten we het wel hoor, Dries…

Tags

DRIES ROELVINK

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck