Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘HIER ging het mis tussen Nick & Simon!’

Door: Charlotte Wijnen
26-08-2022

Dat het al een tijdje niet botert tussen Nick en Simon, is inmiddels duidelijk. Maar waar is het misgegaan? Waren de overspelgeruchten over Simon de boosdoener? Of speelt er méér?

Ze waren al vrienden op school en werden als zangduo schatrijk. Het nieuws dat Nick en Simon uit elkaar gaan, kwam voor velen dan ook als donderslag bij heldere hemel. Sindsdien draait de geruchtenmolen op volle toeren, want de breuk tussen de twee mannen loopt gelijk met de overspelgeruchten van Simon. Al snel luidde de vraag: hebben die geruchten een rol gespeeld bij de breuk?

‘Slechte’ reputatie

Na de bekendmaking werd vermoed dat Nick zich niet langer wil associëren met de ‘slechte’ reputatie van Simon. Daarbij wordt er in de showbizzwereld gezegd dat ‘de een leuk is en de ander niet’. De beschuldigende vinger werd al snel naar Simon gewezen; híj zou de boosdoener zijn.

Vorige week waren Nick en Simon nog te zien in het programma ‘I Want Your Song’, waar pijnlijk duidelijk werd dat de twee elkaar niet meer kunnen luchten of zien. Hoewel Simon naar mijn idee nog zijn best deed om met Nick te overleggen, gunde Nick hem geen blik waardig. Van een samenwerking leek al helemaal geen sprake te zijn: ze waren het voortdurend oneens met elkaar.

‘Nooit ruzie’

In datzelfde weekend traden ze op bij een festival in Almere. Ook dáár was geen sprake van teamwork. Ze reden apart van elkaar naar het festival, terwijl ze allebei uit Volendam komen. Daarmee is het duidelijk dat Nick en Simon absoluut geen vrienden meer zijn. En dat is gek, want voor de buitenwereld leek het alsof ze nooit een meningsverschil hadden. Simon gaf eerder zelfs aan dat hij nóóit ruzie maakt met Nick.

HIER ging het mis

Waar het dan is misgegaan tussen de twee? Simpel: ,,Omdat de koek op was, was de communicatie de laatste tijd ver te zoeken’’, vertelt een bron in weekblad Privé.

Zijn ze uit elkaar gegroeid? Of is er door gebrek aan communicatie uiteindelijk tóch de bom ontploft? Terugkijkend naar de afgelopen tijd, lijkt inderdaad dat laatste het geval geweest te zijn. 

Ontvolgd

Al die weken hebben Nick en Simon gezwegen omdat ze afspraken hadden gemaakt met Eva Jinek, waar ze aankomende maandag aan tafel zitten. Maar door er over te blijven zwijgen, zijn ze volgens velen toch zélf verantwoordelijk voor alle speculaties die nu de ronde doen.

Wát er uiteindelijk voor heeft gezorgd dat de bom is ontploft, zullen we misschien nooit weten. Maar er lijkt genoeg te spelen. Zelfs de vrouw van Nick wil niets meer met Simon te maken hebben; zij heeft hem al ontvolgd op Instagram. En Simon? Die volgt Nick niet eens! Zegt dat niet genoeg?

DenD vraagt zich af

Wie denk jij dat verantwoordelijk is voor de breuk tussen Nick en Simon?

DenDMeer DenD