Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Is het huwelijk van Sylvie zó nep?’

Charlotte heeft een mening over Sylvie
Door: Charlotte Wijnen
03-09-2022

Na veel relatiebreuken en een scheiding lijkt Sylvie iets té graag duidelijk te willen maken dat Niclas haar soulmate is. Toch worden er steeds meer vraagtekens gezet bij haar huwelijk. Is Sylvie echt zo gelukkig, of is het allemaal in scène gezet?

Een zakenman, bankier, clubeigenaar, zanger en natuurlijk een profvoetballer: Sylvie kan al deze mannen van haar lijstje afvinken. Al die relaties zijn uiteindelijk gestrand, maar met Niclas is het anders. Althans, dat is wat Sylvie zegt. 

Als we de foto’s op haar Instagram moeten geloven, lijkt ze inderdaad zielsgelukkig te zijn met Niclas. Een romantische trip, een gezinsvakantie en allerlei etentjes: Sylvie en Niclas lijken genoeg tijd in elkaar te steken. Maar is dat in werkelijkheid ook zo, of doet Sylvie alleen zo voor de foto’s?

Donkere wolken

Vorig jaar, toen het koppel slechts één jaar getrouwd was, gingen er al geruchten rond dat er donkere wolken boven hun huwelijk hangen. Volgens Duitse media zou Niclas zijn vreemdgegaan. Het Duitse magazine InTouch had zelfs beeldmateriaal in handen dat Niclas gespot was op een datingsite voor getrouwde mensen.

Valt Sylvie HIER door de mand?

Sylvie heeft het dan ook altijd door wanneer er paparazzi in de buurt zijn. Zelfs als ze een duik in zee neemt, ziet ze de paparazzi met hun fotocamera’s vanaf het strand foto’s nemen. En voordat de foto geschoten is, hangt ze alweer om de nek van Niclas.

Maar op vakantiefoto’s die deze week in weekblad Privé zijn gepubliceerd, lijkt Sylvie door de mand te vallen. Geen kus, knuffel of liefdevolle blik: op de foto’s is de spanning tussen de twee te voelen!

Niclas op de achtergrond

Niclas heeft eerder aangegeven dat hij moeite heeft met alle drukte rond Sylvie. Hij vindt het vervelend dat ook híj voortdurend op de foto staat. ,,Ik probeer zelf zo veel mogelijk op de achtergrond te blijven”, zei hij daarover in Bild.

Toch doet Sylvie er alles aan om samen met hem op de foto te staan, iets waar hij zich dus helemaal niet prettig bij voelt. Kennelijk vindt Sylvie het allerbelangrijkste dat de rest van de wereld ziet hoe gelukkig ze zijn. Maar hebben we dat niet al eens eerder gezien?

Zijden draadje

Toen het huwelijk met Rafael van der Vaart aan een zijden draadje hing, deelde Sylvie enkel foto’s waar zij en Rafael een gelukkig getrouwd stel leken. Niet veel later barstte de bom en bleek de breuk een feit. Hopelijk voor Sylvie herhaalt de geschiedenis zich niet…

DenD vraagt zich af

Geloof jij in het huwelijk van Sylvie en Niclas?

DenD

Meer DenD