Showbizz-kenner Charlotte Wijnen: ‘Zó geeft Rob Kemps zijn ex lelijke trap na’

Charlotte vindt iets van druiloor Rob Kemps
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Welke man van 38 jaar verbreekt zijn relatie door middel van een bríefje? En in plaats van er voor zijn kinderen te zijn, vlucht Rob Kemps als een verliefde tiener met zijn nieuwe vriendin naar Parijs. Als de Snollebollekes-zanger één prijs verdient, dan is het wel die van ‘de clown van het jaar’.

Rob Kemps heeft zijn jonge gezin in de steek gelaten om ervandoor te gaan met achtergronddanseres Stephanie Klaver. Voor zijn ex Miriam kwam de breuk als donderslag bij heldere hemel. Vooral de manier waaróp Rob de relatie zou hebben beëindigd, moet een grote klap voor haar geweest zijn.

Briefje

Want in plaats van erover te praten, pakte Rob direct zijn koffers om met zijn nieuwe liefje naar de stad van de liefde te vertrekken. Voor Miriam zou hij een briefje op de keukentafel hebben achtergelaten met de mededeling dat hij vertrokken is. Een schaamteloze actie, als je het mij vraagt. Zéker voor een volwassen man van 38 jaar.

Kinderen

Tijd voor liefdesverdriet heeft Miriam niet; zij en Rob hebben twee jonge kinderen en die zorg is nu volledig op haar schouders komen te liggen. Volgens geruchten komt Rob de gemaakte afspraken niet na en is hij alleen maar druk met zijn nieuwe liefje. Sterker nog: hij zou zijn kinderen slechts één middag in de week zien.

Trap na

Om het voor Miriam nóg erger te maken, laat Rob aan zijn Instagram-volgers weten wat voor fantastisch leven hij nu heeft. ,,Ik kan niet precies beschrijven hoe het voelt, maar met jou is alles anders, beter, fijner en mooier”, schrijft Rob bij een foto met Stephanie op Instagram. Na het delen van de foto voelde hij de bui al hangen, want alle negatieve reacties onder de post heeft hij direct in de prullenbak gegooid. Maar als je weet dat (bijna) niemand erop zit te wachten, wáárom deel je het dan?

Het moet allemaal een ongelofelijke trap na zijn voor Miriam, die anders dan Rob, wél stil blijft over de situatie. Kennelijk heeft Rob nog nooit gehoord van het spreekwoord: ‘spreken is zilver, zwijgen is goud’.

Tags

ROB KEMPS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck