Showbizzexpert Anette de Vries: ‘Zo simpel is de anti-overspel formule van De Bauers’

Anette vindt iets van de Bauers
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Anette de Vries

Frans Bauer en Mariska zijn al sinds hun jeugd een stel. Wat betreft bedrog, heeft Frans nooit verder gekeken dan de kanten slipjes die naar zijn hoofd werden gesmeten. 31 jaar liefde zonder enige smet, wat is hun truc?

Terwijl Frans Bauer op Instagram zijn kookkunsten showde met een stomende pan zelfgemaakte erwtensoep, schitterde Mariska in de nieuwste LINDA. Ze zag er geweldig uit, met perfect geföhnde haren en een levendige lach. Te midden van al die glitter en glamour deelde ze openhartig haar verhaal over een herseninfarct dat haar in 2022 overviel, net toen ze onderweg was naar de slager voor een portie hamlappen.

Angst

De impact van deze gebeurtenis was enorm, niet alleen voor Mariska maar ook voor het complete Bauer-gezin. Frans draagt nog steeds de angst met zich mee om haar te verliezen. Hij zou haar het liefst in een gouden kooitje willen stoppen voor de rest van haar leven. ,,Vanochtend, toen ik bij de kapper zat, heeft hij me dertig keer gebeld. ‘Maris, gaat het goed daar?’ Dan wil-ie even checken of alles in orde is”, aldus Mariska.

Gekonkel
Dit huwelijk draait overduidelijk om liefde, bezorgdheid en trouw, precies wat Yvonne Coldeweijer inspireerde om Frans te prijzen als een zeldzaam exemplaar in de wereld van BN’ers, waar gekonkel en schandalen aan de orde van de dag zijn. ‘In Frans we trust,’ zoals zij het verwoordt.

Roes
Terwijl anderen – ik ga geen vingertje wijzen, maar ik doel op heerschappen als Waylon en Sander Schimmelpenninck – zich verliezen in de roes van flirten en vrijblijvendheid, lijken Frans en Mariska hun eigen feestje te vieren. Hun anti-overspel mantra? Mariska kan het beknopt verwoorden: ,,Frans en ik beschouwen relationele trouw als vanzelfsprekend.”

Heldendaad
Voor dit koppel is monogamie heel gewoon, geen deugd die op een voetstuk moet worden geplaatst. Al is het wel een trieste constatering dat het behouden van je principes onder polderartiesten tegenwoordig als een heldendaad moet worden beschouwd.

Tags

MARISKA BAUERSANDER SCHIMMELPENNINCKWAYLONYVONNE COLDEWIJER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck