Shownieuws onthulde zwangerschap Monica Geuze eerder dan zij wilde

Monica Geuze nog steeds razend op shownieuws
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Monica Geuze doet in de podcast Geuze & Gorgels een boekje open over Shownieuws. Toen ze zwanger was van Zara-Lizzy, zette Shownieuws haar zwangerschap eerder online dan Monica wilde. Hier is ze nog altijd boos over. ,,Dát kan dus echt absoluut niet!”

In de nieuwe aflevering van podcast Geuze & Gorgels bespreekt Monica samen met Kaj Gorgels de Juice-kanalen. Hiermee doet Monica een boekje open over Shownieuws. Onlangs was daar een item te zien over Juice-kanalen, die de zwangerschap van Famke Louise naar buiten brachten.

Monica praat niet meer met Shownieuws

,,Toen zeiden ze bij Shownieuws dat die Juice-kanalen heel onprofessioneel zijn en dat Shownieuws zoiets nooit zomaar bekend zou maken”, aldus Monica. ,,Wat dus niet zo is, die roddels over de zwangerschap van Famke Louise waren al heel lang bezig. Dat delen die Juice-kanalen niet, totdat ze het zelf bekendmaakt.”

Iets wat Shownieuws niet deed toen Monica zwanger was van Zara-Lizzy. ,,Shownieuws heeft destijds toen ik zwanger was, mijn zwangerschap eerder online gezet dan ik wilde. En ik heb het nooit toegegeven aan hun”, zegt Monica woest.

,,Zij zeiden: ‘Wij hebben gewoon een bron waarvan we zeker weten dat het zo is’. Dát kan dus echt absoluut niet!” Monica is hier nog altijd boos over en weigert dan ook nog steeds met het programma te praten.

Tags

MONICA GEUZESHOWNIEUWSZWANGERSCHAP

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck