Sieneke openhartig over familie en het drugslab

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

De reputatie van Sieneke stond op het spel toen afgelopen zomer drie familieleden van de zangeres werden opgepakt omdat ze werden verdacht van betrokkenheid bij een drugslab. De 27-jarige schrok enorm van het nieuws en had er ook last van. Haar naam werd immers vaak in verband gebracht met het nieuws.

Wakker liggen

,,Het is heel vervelend geweest dat mensen mij daarop aankeken terwijl het niks met mij te maken heeft”, zegt Sieneke tegen weekblad Weekend. ,,Ik heb me daar toen heel druk om gemaakt, ik heb er nachten van wakker gelegen.” Gelukkig lukte het de zangeres om te relativeren en zich snel weer te focussen op de leuke dingen in het leven.

,,Ik ben er sterker door geworden vind ik zelf. Ik ben geen persoon die snel bij de pakken neer gaat zitten.” Toch had ze op dat moment wel zin om even van de aardbodem te verdwijnen, vertelt ze aan Weekend. ,,Het liefst pakte ik mijn spullen en vertrek ik met mijn gezin. Van mijn lieve man Jan kreeg ik toen, en nog steeds, heel veel steun.”

Gezin

De familieleden van Sieneke beweren dat ze niets met het drugslab te maken hebben en enkel een deel van de grond verhuren aan de Britten van wie het lab zou zijn. Gelukkig heeft de band met haar familie niet geleden onder de ophef rondom het drugslab. ,,Ik ben hartstikke druk met mijn carrière. Op verjaardagen zien we elkaar en we bellen af en toe, maar dat is het wel. Sieneke is niet alleen druk met haar zangcarrière maar ook met haar gezin. ,,Ik heb een heel mooi leven met een lieve man en twee gezonde kinderen. Ik ben echt héél tevreden.”

 

Tags

CRIMINEELDRUGSDRUGSLABFAMILIESIENEKEZANGERES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck