Single Margarita eropuit! 

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

Musical Grease is terug in de Nederlandse theaters, en de fanschare is groot. Er was zelfs ‘blauw bloed’ op de rode loper. 

Zeven weken lang gingen zang- en danstalenten de strijd met elkaar aan in de televisieshow Op zoek naar… Danny en Sandy. Tristan van der Lingen en Danique Graanoogst rolden als winnaars uit de bus. Aan hen de taak om een eerbetoon te maken aan John Travolta en wijlen Olivia Newton-John. De vuurdoop van de hitmusical Grease vond plaats in het Amsterdamse DeLaMar. Natuurlijk stonden ook Jim Bakkum en Bettina Holwerda op de VIP-lijst. Zij leerden elkaar zestien jaar geleden kennen toen ze samen in Grease speelden… en prompt met een auto van het toneel af de orkestbak in reden.
Jim liet dankbaar weten: „Grease is de sleutel van waar we nu staan. Het was het begin van ons leven samen en inmiddels zijn we een gezin rijker.”

Scheiding

Maar de meest opvallende gast was prinses Margarita de Bourbon de Parme, de oudste dochter van prinses Irene en wijlen prins Carlos. Margarita ligt in scheiding met Tjalling ten Cate, met wie ze in 2008 in het huwelijk trad en van wie ze twee dochters heeft. Eerder was de prinses getrouwd met Edwin de Roy van Zuydewijn. Ook dat huwelijk leed – in 2004 – schipbreuk. Maar het moet gezegd: de vrijgezelle Margarita zag er op deze feestelijke première stralender uit dan ooit!

Tags

GREASEMARGARITAMUSICALSCHEIDINGSINGLE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck