SLAM! op zoek naar unieke locaties voor Quarantaine Festivals

Door: DitjesDatjes
08-04-2020

Radiozender SLAM! gaat voor de volgende edities van de eigen Quarantaine Festivals steeds op zoek naar unieke locaties. Na de middenstip van het Philips Stadion in Eindhoven volgen vrijdag onder meer het schip de SS Rotterdam, een lege Euromast en een verlaten Toverland. Ook de pier in Scheveningen en safaripark Beekse Bergen komen voorbij.

Vrijdag geven onder anderen Sunnery James & Ryan Marciano, Sam Feldt en dj La Fuente optredens. Het festival begint wederom om 12.00 uur en gaat tot middernacht door. De optredens zijn live te volgen via de radio en de online kanalen van SLAM!

SLAM! gaat nog de hele maand april door met de Quarantaine Festivals op de vrijdag. Het station probeert voor de komende weken onder meer de Keukenhof te strikken. Ook wordt er gesproken met diverse musea en andere pret- of dierenparken die nu allemaal gesloten zijn.

De zender organiseerde tot dusver twee Quarantaine Festivals. Volgens SLAM! werd het eerste festival meer dan 145.000 keer gestreamd en keken er ook veel mensen uit het buitenland mee.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD

Privacy instellingen

DenD.nl neemt je privacy serieus en daarom kun je zelf instellen welke gegevens je tijdens het bezoek aan onze website achterlaat.

Privacy policy | Sluiten
Instellingen