Slecht dansende Sean Spicer overwint bij Dancing with the Stars dankzij steun Donald Trump

Donald Trump
Door: Jos La Grande
05-11-2019

Vlak voor aanvang van Dancing with the Stars gisteravond kwam er nog een opmerkelijke steunbetuiging van niemand minder dan president Donald Trump voor de dansende Sean Spicer.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

De voormalig media-woordvoerder van de president doet al weer weken mee mee aan deze editie van Dancing with the Stars. De voormalige rechterhand van Trump laat iedereen versteld staan: hij kan niet dansen, de juryleden zijn bepaald niet enthousiast, maar de televoters redden hem elke week weer.

Trump riep iedereen op om Spicer te steunen. Dat was niet tegen dovemansoren gezegd.

Zijn concurrenten, zoals zangeres Ally Brooke en actrice Kate Flannery, hebben een zware kluif aan Spicer. Maar ook de acteur met Nederlands bloed, James van der Beek, kent in Spicer een geduchte concurrent voor de eindoverwinning.

Sterfgeval

Deze week danste Spicer met Jenna Johnson (zij was al eerder uit de show weggestuurd), omdat zijn vaste partner Lindsay Arnold een sterfgeval had in de familie.

Zelfs danspartner Jenna reageerde verbaasd toen ze hoorde dat zij en Sean door waren.

Het dansje van Spicer op Come sail Away stelde niet veel voor. Maar de man heeft veel lol zo blijkt. Reacties van zijn tegenstanders op sociale media logen er niet om. ,,Zonde van mijn tijd om te kijken” tot ,,Haal hem in godsnaam uit de competitie”.

Carrie Ann Inaba, één van de juryleden, is wel een beetje gefrusteerd door het oordeel van het publiek.  ,,Het is teleurstellend om mensen week na week naar huis te zien gaan, terwijl Sean in de show blijft. Maar ja, het is een combinatie van jury en publiek bij Dancing with the Stars.”

Trump

Want Trump-aanhangers helpen Sean Spicer steeds weer een ronde verder. Er was trouwens ook veel kritiek van de journalisten van zender ABC op de deelname van Spicer aan de dansshow. Ze vinden het absurd dat de man die hen het werken onmogelijk maakte  toen hij indertijd als perschef acteerde nu een lucratief daanscontract heeft van hun werkgever.

 

 

Meer DenD