Sneer naar André Hazes: ‘Jij wordt nooit zo groot als je vader!’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Julia Zendman

Hélène Hendriks deelde in Vandaag Inside een sneer uit naar André Hazes. „Jij wordt nóóit zo groot als je vader!”

Afgelopen maand kwam de vijfdelige documentaireserie van André Hazes uit op Videoland. Hélène Hendriks heeft de documentaire pas net uit en vindt het wel echt ‘zielig’.

Vader

Volgens Hélène wil André te veel lijken op zijn vader. „Hij zit best wel in de knoop zit. Hij heeft best wel bewijsdrang, omdat hij heel erg wil lijken op zijn vader. Beter worden dan zijn vader. Ik vond het een beetje triest.” Volgens Wilfred Genee is de aandacht voor André allemaal een beetje overdreven. „Het gaat hier over een jongen die 28 is en volgens mij nog niet zoveel bereikt heeft als zijn vader, toch? Om het dan zó breed uit te meten.” Rene van der Gijp zegt er het volgende over: „Weet je wat het is, liefie, je hebt natuurlijk altijd problemen. De lat hoog leggen is op zich niet zo erg, maar de lat te hoog leggen, daar wordt niemand vrolijk van. Dat gaat hij niet aantikken, van z’n levensdagen niet.” Waarop Hélène reageert: „Ik vind het vooral zielig dat je zó je vader achterna wil en zó beter wil worden dan hem.”

Documentaire

André Hazes werd twee jaar lang gevolgd voor zijn documentaire Crossroads. In de documentaire is te zien hoe hij worstelt met zijn alcohol- en drugsverslaving. Daarnaast is ex-verloofde Monique Westenberg aan het woord in de documentaire. Ze vertelt openhartig over de relatie met André en over de periode na het huwelijksaanzoek toen André haar verliet voor Sarah van Soelen.

Tags

ANDRÉ EN MONIQUEANDRE EN SARAHANDRÉ HAZES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck