Sneert Donny Roelvink hier naar Yvonne Coldeweijer?

Haalt Donny uit naar fake bericht Yvonne?
Door: Charlotte Wijnen
02-08-2022

Yvonne Coldeweijer deelde onlangs een gerucht over Donny Roelvink. Volgens één van haar spionnen zou hij tijdens een avondje uit drugs bij zich hebben gehad. Nu lijkt Donny de roddelkoningin keihard terug te pakken…

Coldeweijer deelde onlangs de volgende ‘spionnentip’: ,,Ik wil anoniem blijven. Maar sta in de rij bij Joy en Donny Roelvink z’n drugs worden voor m’n neus afgepakt… Beter verstoppen volgende keer.”

Sneert Donny naar Yvonne?

De roddelkoningin dacht daarmee een ‘scoop’ te hebben over Donny, maar zelf lijkt hij het gerucht niet zo serieus te nemen. Hij deelt een bericht van één van zijn volgers dat bijna hetzelfde geschreven is als het bericht van Yvonne’s spion.

,,Ik wil graag anoniem blijven maar ik zag zojuist Donny Roelvink Mikes gym in gaan. Donny zijn pre workout wordt voor mijn neus afgepakt. Hij draait helemaal door hier. Maar nogmaals ik wil anoniem blijven. Niet mijn naam dus zetten. Niet zetten hè”, luidt het bericht. Donny vindt het bericht in ieder geval grappig. Deelt hij hier stiekem een sneer uit naar Yvonne?

Hoe betrouwbaar zijn de ‘spionnen’?

Het is niet de eerste keer dat de ‘spionnen’ van Yvonne in twijfel worden getrokken. De roddelkoningin krijgt dagelijks nieuwtjes binnen, maar hoe betrouwbaar zijn die nieuwtjes eigenlijk?

Onlangs ging Coldeweijer nog de fout in bij Glennis Grace. Ze deelde een video waarin een jongen werd opgepakt in de straat van de zangeres. Coldeweijer meldde dat het om de zoon van Glennis ging, maar dit bleek helemaal niet zo te zijn.

,,Het is niet mijn zoon in de video en hij is niet opgepakt”, schreef Glennis woest in Instagram Stories. ,,Ik ben woedend over dit nepnieuws en deze stemmingmakerij en het laatste woord is hier nog niet over gezegd tegen Yvonne, maar ik laat dit aan mijn advocaten.”

Meer DenD