Sneert Hans Klok hier naar Tino Martin? ‘Ga op de loopband’

Hans sneert naar vetklep en zuipschuit Tino
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Hans Klok begrijpt niet dat er artiesten zijn die niets doen om fit te blijven. In een interview met Beau Monde lijkt hij keihard uit te halen naar Tino Martin…

,,Ik begrijp niet dat er zoveel populaire zangers zijn met dikke buiken”, sneert Hans. ,,Als artiest sta je op een podium, daar moet je fysiek iets uitstralen. Dan denk ik: jongens, ga gewoon even op een loopband staan.”

Sneer naar Tino?

Hans noemt geen namen, maar opvallend is dat Tino Martin onlangs een filmpje op Instagram deelde waarin te zien was dat hij een aantal kilo’s is aangekomen. ,,Ik sport regelmatig, om het niet zover te laten komen”, zegt Hans.

Botox

De illusionist benadrukt dat hij verder niets aan zijn uiterlijk heeft laten doen. ,,Ja, ooit heb ik mijn tanden laten doen. Daar had ik nooit aan moeten beginnen”, legt hij uit. ,,Verder doe ik niks aan mijn uiterlijk.”

En dat terwijl Hans eerder toegaf dat hij niet vies is van een spuitje hier en daar. Jaren geleden vertelde hij dat hij wel eens botox had gebruikt. ,,Ik zou het weer moeten doen, ik heb zo’n lelijke fronsrimpel”, zei hij destijds. ,,Maar je moet er niet in doorslaan en wel je karakter behouden.”

Tags

HANS KLOKTINO MARTIN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck