Snollebollekes cancelt concert: ‘carrière in gevaar’

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Snollebollekes’ Rob Kemps mag eindelijk weer het podium op maar verkiest zijn tv-carrière boven zijn zangcarrière. De Brabantse feestact zegt zijn optreden af bij festival Zomerfeesten Hengevelde en stelt veel fans teleur. Hij brengt, volgens De Telegraaf, zijn carrière hiermee in gevaar…

,,Onze hoofdact Snollebollekes heeft afgebeld”, laat Zomerfeesten voorzitter Kasper Put weten in de Tubantia. ,,Het optreden van Snollebollekes was een half jaar geleden al bevestigd”. Deze mededeling valt niet alleen slecht bij de fans maar ook bij de organisatie van het festival. „We hebben hierover opheldering gevraagd. Als antwoord kregen wij dat zij een inschattingsfout hebben gemaakt met betrekking tot hun agenda en dat zij naast Hengevelde nog zeven andere optredens van de Snollebollekes hebben moeten cancelen”, aldus Put.

‘Nergens toe bereid’

,,Blijkbaar verkiest Snollebollekes nú TV-opnames boven het optreden op deze feesten”, vindt Kasper. Toch probeert de organisatie Rob Kemps en zijn band uit de brand te helpen bij zijn fans: ,,We hebben gevraagd of Rob Kemps met een filmpje de situatie zelf voor zijn publiek zou willen uitleggen, helaas waren ze hier niet toe bereid.”

Rapper Donnie

,,Geluk bij een ongeluk”, vindt de organisatie, want ze hebben een populair alternatief uit de top 40 weten te boeken. Namelijk, Rapper Donnie. Hij is de vervanger voor Snollebollekes act.

Tags

RAPPER DONNIEROB KEMPSSNOLLEBOLLEKES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck