Sonja Bakker: ‘Hij had niet het recht tegen mij te schreeuwen’

Sonja Bakker
Door: Eva Steins
14-01-2021

Na de verzoening van Sonja Bakker en haar vriend Barry van Suijdam is het duidelijk: Barry is diep door het stof gegaan. Het heeft zijn vruchten afgeworpen want Sonja heeft hem vergeven. Toch blijft het stel de bladen op zoeken…

Wat een romantische avond had moeten worden escaleerde compleet voor Sonja en Barry. Het stel kreeg knallende ruzie in de auto, die dusdanig uit de hand liep dat de politie ingeschakeld werd. Sonja wees hem resoluut de deur. ,,Barry heeft tot vervelens toe zijn excuses gemaakt”, vertelt Sonja aan Privé. ,,Dat siert hem. Hij heeft vanaf het eerste moment de schuld op zich genomen”

Schreeuwen

Sonja blikt geschrokken terug op de ‘horrornacht’ die in november plaatsvond. Barry neemt de volledige verantwoordelijkheid voor wat er is gebeurd.

,,Hij vond het belangrijk om zich te verantwoorden, ook om aan te geven dat het niet aan mij lag”, aldus de dieetgoeroe. ,,Dat is best zwaar voor hem geweest en dat vind ik knap van hem.”

Sonja maakt korte metten met het ‘agressieve geschreeuw’ waarmee Barry zichzelf die avond zo in de problemen werkte. ,,Er zijn genoeg mannen die tegen hun vrouw schreeuwen en vinden dat ze daar recht op hebben. Niet één man heeft daar recht op! Barry heeft dat ingezien”.

‘Van het padje’

Het stel doet het rustig aan: Sonja blijft in haar woning in Bergen wonen en Barry heeft intrek genomen in een huis in Schoorl. ,,Het is belangrijk dat we nu samen wat ruimte krijgen in ons leven”, zegt Sonja daarover.

De dieetgoeroe is enorm geschrokken van het voorval en heeft nog even nodig om het te verwerken, onthult zij.

,,Je denkt alles voor elkaar te hebben: een succesvol leven, een lieve vriend, geweldige kinderen en dan komt er zoiets op je pad. Ja, daar ben ik goed van geschrokken en van slag door geraakt. Dan raak je echt van het padje.”

LEES OOK:

DIT gebeurde er tijdens ‘horrornacht’ Sonja Bakker

Meer DenD