Sonja Bakker openhartig over incident met ex Barry

Sonja Bakker
Door: Eva Steins
17-03-2021

Sonja Bakker en haar ex-vriend Barry van Suijdam hebben definitief een punt achter hun relatie gezet. De dieetgoeroe zette hun relatie eerder stop nadat Barry tijdens een ruzie ‘agressief gedrag’ vertoonde. Nu heeft de geschiedenis zich herhaald…

In november kreeg het stel zulke erge ruzie dat de politie erbij ingeschakeld moest worden. Sonja verklaarde later dat Barry ‘agressief gedrag’ vertoonde wat voor haar erg intimiderend was. Barry verklaarde haar met geen vinger te hebben aangeraakt, maar dat zijn acties veel te ver gingen.

Oude patronen

Aan Privé vertelt Sonja openhartig over de breuk met Barry. Bij de laatste poging om hun relatie te redden vertrok het stel naar Ibiza, maar Sonja keerde in haar eentje terug.

,,Helaas is het definitief over met Barry”, vertelt de dieetgoeroe. ,,We hebben onze liefde nog een kans gegeven, maar dat was tevergeefs.”

Volgens Sonja is het niet goed afgelopen tussen het voormalige stel. ,,Het is weer misgegaan en dat is voor mij een reden om alleen verder te gaan Hij raakte weer in het oude patroon. Voor de rest wil ik er niets over kwijt. Ik moet aan mijzelf gaan denken.”

LEES OOK:

Barry vecht om Sonja terug te krijgen: ‘Ik ben veel te ver gegaan’

Meer DenD