Soundos woest op RTL Boulevard: ‘Kopdoeken?!’

Soundos niet blij met Boulevard
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

Gisteren werd in RTL Boulevard de ophef rond de familie Meiland uitgebreid besproken. Soundos zat vol ergernis te luisteren naar de opmerkingen die er tijdens de uitzending werden gemaakt. ,,Expres kopdoeken zeggen en grinniken is niet grappig!”

‘Mensen durven zich niet meer uit te spreken’

Na de uitspraken die Erica Meiland heeft gedaan over de islam, zijn er steeds meer ondernemingen die de samenwerking met de familie stoppen. Niet alleen met Erica, maar ook met Maxime. In RTL Boulevard werd de ophef gisteren uitgebreid gesproken.

,,Misschien vinden de kijkers en de fans van de familie juist wel een beetje dat Erica een punt heeft met die kopdoeken”, zei Lex Uiting in de uitzending. Door de verbaasde blikken die hij van zijn collega’s kreeg, verontschuldigde hij zich meteen voor de opmerking. ,,Maar wat Lex nu aanstipt, is dat het wel heel gevoelig ligt. Mensen durven zich niet meer uit te spreken”, reageerde Aran Bade.

Soundos woest

Soundos zat vol verbazing naar de uitzending te kijken. ,,’Met die kopdoeken, ‘we mogen tegenwoordig ook niks meer zeggen?’, ‘islam is een open wond’. Nee! Je mag zeggen wat je wilt”, begint ze haar verhaal op Instagram. ,,Je moet alleen niet schrikken en janken dat mensen terug praten die niet op jou lijken! Dat is de irritatie toch?”

Soundos vindt de opmerking over ‘kopdoeken’ dan ook helemaal niet grappig. ,,Lex Uiting die expres twee keer kopdoeken zegt en grinnikt is niet grappig. En ja mensen zeggen daar iets van. Zoals ik. En dat mag”, schrijft ze geïrriteerd. ,,Ik heb het al duizend keer gezegd. Dit krijg je als je 0 diversiteit hebt bij een programma zoals RTL Boulevard.”

Tags

ERICA MEILANDLEX UITINGMAXIME MEILANDMEILANDMEILANDJESRTL BOULEVARDSOUNDOSSOUNDOS EL AHMADI

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck