Spaanse koningin uit zorgen over vriendschap Leonor en Alexia: ‘Mijn dochter wordt verpest’

Spaanse koningin niet blij met Alexia
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Charlotte Wijnen

De Spaanse prinses Leonor en prinses Alexia zitten op dezelfde school in Wales en de twee prinsessen lijken het erg goed met elkaar te kunnen vinden. Maar de Spaanse koningin is daar wat minder blij mee…

‘Alexia is verwend’

Koningin Letizia is gewend om alles onder controle te hebben en daarom heeft haar dochter Leonor ook een stuk minder vrijheid dan prinses Alexia thuis heeft. De koningin maakt zich daarom ernstige zorgen om de vriendschap tussen de prinsessen die aan het opbloeien is.

Portugese media melden dat Letizia prinses Alexia ‘verwend’ vindt. Zo heeft Alexia een Instagram-account en houdt ervan om TikTok filmpjes te maken. Een gevaar voor Leonor, die een groot voorbeeld is van verantwoordelijkheid. Ze is dan ook bang dat Alexia haar dochter gaat verpesten.

Veel gemeenschappelijk

Maar ondanks dat de prinsessen twee compleet verschillende karakters hebben, is het niet gek te noemen dat de twee onafscheidelijk zijn in Wales. Beiden behoren tot koninklijke families, genieten van muziek en houden van sporten als skiën en paardrijden.

Bovendien spreken ze beiden vloeiend Engels en Spaans, wat de communicatie tussen de twee prinsessen een stuk makkelijker maakt. Prinses Alexia is namelijk drietalig opgevoed.

Tags

KONINGIN MAXIMAPRINSES ALEXIAPRINSES LEONORWALES

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck