Spaanse minnares reageert op relatie met André: “Onder mijn bed”

Spaanse minnares heeft André onder haar bed
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Nikola van Krieken

De geruchten gaan dat André Hazes en Monique Westenberg voor de zoveelste keer weer bij elkaar zijn. Maar volgens roddelvlogger Yvonne Coldeweijer is daar niets van waar. Sterker nog: volgens haar heeft André alweer een andere vlam in het zonnige Spanje.

De ‘spionnen’ van Yvonne hebben André zien FaceTimen met een dame die op Instagram en TikTok beter bekend staat als ‘pavitalf’. Het OnlyFans model is van Colombiaanse afkomst en blijkt ieder jaar op vakantie te zijn in Nederland. Yvonne duikelde in haar Instagram Stories-archief en zag dat zij rond de periode dat ze in ons kikkerlandje was, heel veel de muziek van Dré draaide in haar auto. Is dit toeval, of is er meer aan de hand?

‘Misschien verstopt onder mijn bed’

Op haar Instagram windt Pativa er geen doekjes om. Op de foto bovenaan haar Instagrampagina reageert ene Azerinl: “Where is Andre?” Waarop het model antwoord: “Quizás escondido debajo de mi cama”, wat in het Nederlands betekent: “Misschien verstopt onder mijn bed”. 

‘Azerinl’ en ‘Pavitalf’ lijken elkaar niet te kennen, want ze volgen elkaar niet op Instagram. Maar dat zegt niet alles, want Hazes volgt de in Spanje wonende beauty ook niet op Instagram. Wellicht plaatste ze deze suggestieve opmerking alleen om duidelijk te maken aan de buitenwereld dat er inderdaad iets speelt. Hebben de twee het iets te gezellig gehad?

Tags

AFFAIREANDRÉ HAZESMONIQUE WESTENBERGSPANJE

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck