Spacey opnieuw beticht van intimidatie

Door: DitjesDatjes
01-11-2017

NEW YORK – Kevin Spacey lijkt steeds dieper in de problemen te komen. Aan de lopende band worden woensdag nieuwe beschuldigingen van seksuele intimidatie geuit aan het adres van de Hollywood-ster.

De Amerikaanse filmmaker Tony Montana zegt tegen de Radar Online dat hij in 2003 in zijn kruis werd gegrepen door Spacey in een bar in Los Angeles. Hij heeft daar naar eigen zeggen een posttraumatische stressstoornis aan overgehouden. Een Britse hotelmedewerker zegt tegen The Sun dat Spacey in 2010 ongevraagd zijn edele delen liet zien. Ook probeerde de acteur de destijds 19-jarige barman over te halen om hem aan te raken en nodigde hij hem uit in zijn kamer.

De BBC meldt dat Spacey in de jaren tachtig een man, die wenst anoniem te blijven, heeft lastiggevallen. De man, destijds 17 jaar, werd door Spacey uitgenodigd om naar New York te komen nadat ze elkaar ontmoetten op een theaterschool. Hij logeerde bij Spacey waar hij op de bank sliep. Op een nacht werd hij wakker omdat Spacey, slechts gekleed in onderbroek, op hem lag. Later maakte Spacey opnieuw seksuele avances.

Nadat acteur Anthony Rapp het balletje vorige week aan het rollen bracht, was de Mexicaanse acteur Roberto Cavazos woensdag de tweede die beweert een slachtoffer van Spacey te zijn. Hij stelde al dat hij waarschijnlijk niet de enige is en dat er nog veel meer verhalen naar buiten zullen komen.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD