Speciale Videolandeditie van ‘Expeditie Robinson’

|
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Kees van der Made

Fans van ‘Expeditie Robinson’ kunnen hun hart ophalen. Er komt een speciale editie van het programma naar Videoland. Art Rooijakkers en Geraldine Kempers mogen het programma presenteren…

RTL breidt het aanbod op Videoland uit met een speciale Videolandeditie van het populaire programma ‘Expeditie Robinson’. Er zijn al 23 seizoenen van het programma gemaakt. In het programma reizen de deelnemers naar een onbewoond eiland. Hier moeten zij overleven, terwijl er weinig voedsel beschikbaar is. Tijdens hun verblijf doen de deelnemers proeven die ze ofwel iets kunnen opleveren wat hun verblijf aangenamer maakt ofwel ervoor zorgt dat ze worden uitgeschakeld.

Allereerste avonturenprogramma

De presentatie van de Videolandeditie van het programma is in handen van Art Rooijakkers en Geraldine Kemper. Beiden hebben ze al ervaring met dit programma. Rooijakkers: ,,‘Expeditie Robinson’ was het allereerste avonturenprogramma dat ik maakte. Toen nog als onervaren verslaggever, met Ernst Paul Hasselbach als gelauwerde presentator. Ik kan niet wachten om samen met Geraldine Kemper voor deze spectaculaire Videoland-versie naar een tropisch oord te gaan.”

De Verraders

Dit is niet het eerste programma dat een Videolandeditie krijgt. Zo werd eerder al bekend dat het populaire programma ‘De Verraders’ ook naar Videoland komt. De afleveringen hiervan komen vanaf 5 december online te staan. Dit programma wordt eveneens gepresenteerd door Rooijakkers. De Videolandeditie van ‘Expeditie Robinson’ laat nog wel even op zich wachten, die is pas vanaf het najaar van 2022 te zien.

Tags

ART ROOIJAKKERSEXPEDITIE ROBINSONGERALDINE KEMPERVIDEOLAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck