Speculaties over toekomst Johnny de Mol

Wat gaat Johnny doen?|Johnny de Mol weer terug bij HLF8
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Johnny de Mol jr, die enkele maanden geleden plotseling stopte met zijn talkshow HLF8 bij SBS vanwege geruchtvorming over mogelijk grensoverschrijdend gedrag, keert in september terug als anchor.

Dat is de verwachting van Hélène Hendriks en Johan Derksen, zoals ze die donderdagavond kenbaar maakten bij Vandaag Inside. Volgens de presentatrice is het een uitgemaakte zaak dat De Mol jr weer terugkeert. Derksen beaamde dat.

Het terugtreden van De Mol had enkele maanden geleden vooral te maken met de publiciteit rond een procesverbaal dat door de politie is opgemaakt. De afgelopen jaar was er bij voortduring publiciteit over heftige problemen in een vroegere relatie tussen De Mol en een vroegere vriendin. Dat noopte De Mol jr om te verklaren dat hij zich terugtrok als presentator van HLF8. Sindsdien is weinig van hem vernomen, behalve dat hij aanwezig was bij de uitvaart van Willibrord Frequin.

Aan tafel bij Vandaag Inside werd verder ook nog gespeculeerd wie een sporttalkshow op RTL7 zou gaan presenteren. Humberto Tan werd collectief ongeschikt gevonden. Aan tafel bij Wilfred Genee zag men meer in Hélène Hendriks de anchorwoman van het programma, maar dat zou weer niet kunnen omdat ze onder contract staat bij SBS.

Tags

JOHAN DERKSENRTLSBS

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck