‘Spion’ slaapt in Meilandjes pension en doet verslag

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

Journalist Marlies Vording, van een plaatselijke Leidse krant, ging undercover logeren bij het nieuwe pension van de Meilandjes; Code Rosé. De journalist deed zich voor als gast en maakte vervolgens verslag over haar ervaring in het Noordwijkse ‘zelfservice boutique pension’. Er waren toch wel veel verbeterpunten…

Onder de naam van haar vriend maakte Vording de boeking bij Code Rosé. Het eerste wat haar opviel bij binnenkomst was dat er geen Meilandje te bekennen was, waarop veel gasten wel hoopten. ,,Fans tasten diep in de buidel om een glimp op te vangen van deze bekende Nederlanders”, aldus de journaliste.

450 euro

Martien Meiland was de volgende dag present tijdens het ontbijt. De journaliste en haar vriend hadden ‘mazzel’ dat ze ook Erica en Maxime hadden gespot in de vroege morgen in het pension. En dat voor 450 euro voor – minimaal – twee nachten. ,,Bij pension Duinlust aan de overkant van de weg, betaal je minder dan de helft”.

Over hun kamer had Marlies ook het één en ander te melden, laat Shownieuws weten. ,,Er miste een koelkastje en dat is wel jammer, want ja: er gaat nogal wat rosé doorheen”, vertelt showbizz kenner Evert Santegoeds. ,,Er was geen handzeep, maar wel een dure conditioner, geen zitje op het balkon, de spiegel hing scheef”. Een stopcontact kon ze ook niet vinden. Daarentegen was Vording over het algemeen tevreden op de prijs-kwaliteitverhouding na.

Ondanks de 3,7 sterren bij Google reviews, zit het pension al behoorlijk vol voor komende zomer.

Tags

CODE ROSEERICA MEILANDMAXIME MEILAND

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck