Staat Dotan voor lege zaal? Bakken kritiek op concert

Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Tanja Brouwer

Dotan staat eind september sinds lange tijd weer op het podium. De zanger is een tijd lang, nadat al zijn leugens uitkwamen, uit de schijnwerpers gestapt maar is nu weer klaar om alle ogen op hem gericht te krijgen….Maar is Nederland daar ook klaar voor?

Paradiso

,,Het is lang geleden dat ik een show gespeeld heb. Ik ben een beetje nerveus maar ook heel enthousiast dat ik mag aankondigen dat ik op 23 september ga spelen in Paradiso, mijn favoriete locatie.” Verder schrijft hij over wanneer mensen tickets kunnen kopen en vertelt hij dat hij nieuwe muziek gaat spelen.

Echte baan

Waarschijnlijk had Dotan andere reacties gehoopt, want er zijn veel mensen die aangeven nooit naar zijn optreden te gaan. Zij zijn de leugens van Dotan nog niet vergeten en ze hem het trollenleger, de verzinsels en de leugens nog lang niet vergeven. ,,Als je nu echt opnieuw wil beginnen en je ook vanuit je negatieve aandacht zieltjes probeert te winnen. Doe je dit concert gratis of vraag je alleen een onkostenvergoeding”, schrijft iemand. ,,Nooit meer Dotan dat staat vast voor mij. Ga maar een echte baan zoeken in plaats van zielig doen. Veel mensen wachten nog op een excuus. Maar daar ben jij te zielig voor”, laat iemand anders weten.

Gelukkig voor Dotan zijn er ook mensen die zo’n fan zijn van zijn muziek, dat ze gewoon naar zijn concert komen.

 

Tags

DOTANKRITIEKLEUGENSOPTREDENPARADISOTROLLENLEGERZANGER

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck