Stamelende Joe Biden voedt geruchten medische ongeschiktheid

Joe Biden stamelt
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Lola van Leeuwen

De voormalig lijfarts van de presidenten Bush, Obama en Trump, Ronny Jackson vermoedt dat er serieus iets mis is met de geestesgesteldheid van de huidige president Joe Biden.

,,Het is het punt van schaamte voorbij, hij kan nauwelijks een coherente zin uitbrengen”, aldus arts én Republikeins politicus Jackson, die voor zijn ‘verdiensten’ door Trump tot bewindsman van Veterenanenzaken werd gebombardeerd. Die nominatie was geen lang leven beschoren want Jackson trok zich snel terug nadat beschuldigingen over zijn mismanagement kwamen bovendrijven.

Volgens deze Jackson zal Biden voordat zijn vierjarige termijn erop zit opstappen vanwege zijn medische issues. Consequentie daarvan zou zijn dat Kamala Harris, de huidige vice-president hem automatisch zal opvolgen. De Democrate is dan de eerste vrouw in het Witte Huis.

Reputatie

Jackson, inmiddels lid van het Huis van Afgevaardigden namens kiezers uit Texas, wordt als bron gebruikt in de ‘medische’ campagne tegen de 78-jarige Biden. De president wordt zwaar onder vuur genomen door de Republikeinse partij na het verlies van Trump.

Volgens Jackson zou Biden een cognitieve test moeten doen om te kunnen beoordelen of hij nog wel in staat is zelfstandig besluiten te nemen. Trump heeft dat overigens wel gedaan.

Fox News

Vooral kabelzender Fox News zaait bij voortduring twijfel over de mentale gezondheidstoestand van de huidige president. Bovendien zijn, volgens diens voorganger Donald Trump, de verkiezingen niet eerlijk verlopen en eiste hij afgelopen week nog dat de uitslag wordt herzien. ,,Als je ten onrechte een cadeau hebt gekregen, moet je het cadeau ook teruggeven”, aldus Trump.

Overigens wordt er op sommige momenten ook door anderen met de wenkbrauwen gefronst, zoals vorige week toen Biden nog deelnam aan een ’townhall-meeting‘ georganiseerd door CNN.

Biden, van wie bekend is dat hij al zijn hele leven een stotterprobleem heeft, lacht de opmerkingen over zijn mentale gesteldheid weg als er door journalisten naar gevraagd wordt.

Tags

CNNDONALD TRUMPJOE BIDEN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck