Start The Masked Singer veruit meeste kijkers op de vrijdagavond

Door: DitjesDatjes
16-10-2021

Het programma The Masked Singer heeft nog een keer bewezen een kijkcijferhit te zijn. Naar de start van het nieuwe seizoen keken bijna 2,4 miljoen mensen, meldt Stichting KijkOnderzoek. Daarmee is het RTL 4-programma, dat wordt gepresenteerd door Ruben Nicolai, veruit het best bekeken programma van de vrijdagavond.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het programma, waarin BN’ers gemaskerd optreden en een panel moet raden wie er achter de maskers schuilgaan, heeft hiermee nog lang geen eigen kijkcijferrecord te pakken. Naar de finale van het vorige seizoen keken ruim vier miljoen mensen.

De andere programma’s die gelijktijdig te zien waren met de zangshow bleven op gepaste afstand. Zo wist Flikken Rotterdam op NPO 1 zo’n 900.000 kijkers te behalen. Het spelprogramma 2 voor 12, dat op NPO 2 te zien was, behaalde 875.000 kijkers.

The Masked Singer wordt in de top 3 van best bekeken programma’s gevolgd door het NOS Journaal van 20.00 uur, waar bijna 1,4 miljoen mensen naar keken. Op de derde plaats staat het RTL Nieuws van 19.30 uur, met bijna 1,3 miljoen kijkers.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD