Steakhouse vult lege plaatsen met beelden filmsterren

Door: DitjesDatjes
26-02-2021

Nu eetgelegenheden in New York weer open mogen voor een beperkt aantal gasten, heeft het bekende Peter Luger Steak House een creatieve manier gevonden om de overige plekken te bezetten. Het restaurant heeft wassen beelden van Madame Tussauds geleend.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Het steakhouse deelde donderdag foto’s van het wassen beeld van Audrey Hepburn die uitgedost met een kroon en parelketting aan een van de tafeltjes van het restaurant aan een ontbijtje zit, een verwijzing naar haar film Breakfast at Tiffany’s. Een beeld van Jon Hamm staat aan de bar en gasten worden bij de deur verwelkomd door presentator Al Roker. Ook de wassen versies van sportverslaggever Michael Strahan en Jimmy Fallon hebben een tafeltje bemachtigd.

“We kijken ernaar uit om weer gasten binnen te ontvangen op 35 procent van de capaciteit”, laat een woordvoerder van het restaurant aan The Hollywood Reporter weten. “We vonden dit een leuke, veilige manier om de plekken te vullen die onbezet moeten blijven tijdens de aanhoudende strijd tegen de pandemie.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD