Steeds meer kijkers voor Dansmarathon, maar nog niet in top 25

Door: DitjesDatjes
16-10-2021

Steeds meer mensen stemmen af op de De Dansmarathon op SBS6. In de loop van vrijdag namen de kijkcijfers gestaag toe en het groots aangekondigde programma bereikte iets voor middernacht het hoogtepunt. Toen keken er zo’n 308.000 kijkers, meldt Stichting KijkOnderzoek.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Dit aantal is ietsjes gegroeid ten opzichte van de start donderdagavond. Ondanks de aftrap door kijkcijferkoning Martien Meiland keken er toen niet meer dan 265.000 mensen naar. Het programma heeft alleen nog steeds geen plekje in de top 25 van best bekeken programma’s weten te veroveren.

In de middag wist De Dansmarathon gemiddeld zo’n 150.000 kijkers te trekken, met als hoogtepunt aan het einde om 18.00 uur. Toen stemden er 206.000 mensen af op de unieke tv-show.

Finale

Op SBS6 is deze dagen alleen maar de marathon te zien. Tijdens de tv-show gaan koppels de dansvloer op voor het goede doel en voor een geldprijs. Het duo dat in vijftig uur tijd de minste rust heeft genomen, wint een bedrag van 100.000 euro. De strijd tussen honderd koppels wordt alleen onderbroken voor vaste programma’s Shownieuws en Hart van Nederland.

Zestig van de honderd deelnemende koppels aan het SBS6-programma Dansmarathon hebben vrijdagavond de 25 uur gehaald. Ze waren daarmee precies op de helft van de wedstrijd. De finale is zaterdagavond.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD