Stefano Keizers had plakkerige billen tijdens roast Hans Klok

Door: DitjesDatjes
19-01-2022

Cabaretier Stefano Keizers maakte vorige maand in adamskostuum zijn opwachting in het programma The Roast of Hans Klok. Dat was niet ontzettend comfortabel, vertelt hij woensdag in De Telegraaf. “Ik kreeg wel plakkerige billen in de studio, want we zaten op witte leren stoelen.”

Ook had hij enige moeite zich zo goed mogelijk te positioneren. “Ik zat me ook steeds af te vragen of ik mijn benen daar wél of níet over elkaar moest doen. Gelukkig zat collega-cabaretier Johan Goossens recht voor me. Bij de meeste camerashots bevond zijn hoofd zich precies voor mijn geslachtsdeel.”

De 34-jarige noemt de actie “een soort verdedigingsmechanisme”. Hij legt uit: “Ik ging ervan uit dat de deelnemers vooral lullige opmerkingen zouden maken over kleding en kapsels, en dus dacht ik: als ik nu zónder kleding verschijn, dan heb ik mezelf al voor schut gezet.”

De meeste mensen in zijn omgeving konden lachen om zijn actie. Toch was er één persoon die de naaktloperij niet kon waarderen: de moeder van Keizers. “Zij vond het allemaal maar erg dom van me.”

 

BuzzE

 

 

Meer DenD