Stem: Wie is de DenD-hottie van 2020?

Hottie 2020
Door: Ditjes en Datjes
08-12-2020

Het is tijd om te stemmen: Wie vind jij de DenD-hottie van het jaar 2020? De DenD-redactie heeft acht spraakmakende ‘hotties’ genomineerd die het afgelopen jaar veel in de spotlichten hebben gestaan. Wie verdient het om de ‘hottie’ van het jaar te worden?

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Hugo de Jonge

De door Generatie Z uitgeroepen ‘hot daddy’ mag niet ontbreken in deze lijst. Vicepremier Hugo de Jonge verscheen in 2020 geregeld op de buis en hield heel Nederland op de hoogte van de ontwikkelingen rondom het coronavirus.

Hugo de Jonge

Nikkie de Jager

In januari maakte wereldberoemd make up-artiest Nikkie de Jager, beter bekend als NikkieTutorials, bekend dat zij geboren is als jongetje. Nikkie hield het feit dat zij transgender is jaren verborgen maar besloot na chantage zelf het nieuws naar buiten te brengen. Niet de enige dappere daad van Nikkie dit jaar: zij doneerde de gehele winst a 12.000 euro van het jubileumseizoen van Wie is de Mol? aan KWF Kankerbestrijding.

Janny van der Heijden

De goedlachse Heel Holland Bakt-presentatrice Janny van der Heijden is al jarenlang single. Een man in haar leven hoeft niet perse, maar is wel welkom als het aan haar ligt.

Diederik Gommers

Diederik Gommers ging razendsnel van IC-arts naar een gewilde bekende Nederlander. Hij tikt inmiddels bijna de 400.000 Instagram-volgers aan én werd gevraagd voor All You Need Is Love.

Doventolk Irma Sluis

Nederland werd nóg een bekende Nederlander rijker met de komst van doventolk Irma. Als rots in de branding vertolkte zij de boodschappen van premier Rutte. Ook was Irma verantwoordelijk voor meerdere spraakmakende én hilarische tv-momenten, zoals haar ‘hamster’-imitatie en het hoestincident.

Bob Sikkes

Ook Kopen Zonder Kijken-aannemer Bob Sikkes mag niet ontbreken uit deze lijst. Elke maandagavond stroomt Twitter over van de liefdesverklaringen aan Bob. Het was dan ook een grote shock voor velen toen bleek dat hij al bezet is…

BobSikkes

Martijn Dorrestein

Een lust voor het oog van veel Twitteraars: RTL-weerman Martijn Dorrestein. Volgens de aanbidders is het weerbericht van Martijn hun favoriete begin van de dag, of het nou de hele week gaat plenzen of niet…

martijn dorrestein

Lucille Werner

Tot slot de vrouw die schijnbaar alles kan: Lucille Werner. Het voormalige Lingo-talent maakte dit jaar de verrassende stap naar de politiek. Zij staat als tiende op de kandidatenlijst van het CDA en bemachtigd daarmee bijna zeker een plekje in de Tweede Kamer…

Stem op de DenD-hottie van 2020!

Meer DenD