Stennis Grace wilde een VIP-behandeling bij vertrek uit cel

Stennis Grace|Glennis Grace
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Jos La Grande

Zangeres Glenda Batta eiste dinsdagmiddag van de Amsterdamse politieleiding dat ze een heuse VIP-behandeling zou krijgen bij het verlaten van het politiebureau aan de Elandsgracht. Dat kon de zangeres echter op haar buik schrijven. Alleen voor haar zoon wilde de politie een uitzondering maken, maar dat weigerde de zangeres weer.

De voorkeursbehandeling zorgt opnieuw voor een vieze smaak in de mond na de gebeurtenissen van afgelopen zaterdag toen Batta, geboren in de Jordaan, met zes anderen de supermarkt aan de Westerstraat binnenviel en daar te keer ging tegen het personeel.

Walgelijk

John van den Heuvel noemde het ‘walgelijk’ bij RTL Boulevard die het nieuws bracht dat de zangeres de VIP-behandeling eiste. De Amsterdamse politie wil de indentiteit weten van de andere leden van de ploeg die zaterdag verhaal ging halen toen de zoon van Glenda (Anthony) thuiskwam met het verhaal dat hij ‘mishandeld’ zou zijn. De ‘mishandeling’ zou hebben plaatsgevonden nadat hij betrapt was met een e-cigaret en zonder mondkapje.

De rel rond Stennis Grace gaat van kwaad tot erger. Ze misrekent zich volledig hoeveel schade ze heeft aangericht aan haar reputatie van vooraanstaand zangeres. Het wangedrag heeft zelfs gerenommeerde buitenlandse nieuwssites gehaald, zoals het Amerikaanse TMZ.

Thuis

Batta is nu thuis in afwachting van verder onderzoek. Als dat is afgerond zal de Officier van Justitie beslissen of ze moet worden vervolgd vanwege openlijke geweldpleging en mishandeling. Vaststaat dat haar reputatie aan gort is. De vraag is hoe het publiek zal reageren op de beschadigde zangeres ‘Glennis Grace’. Er is geen enkel spoor van berouw over de gebeurtenissen.

Tags

ANTHONYGLENDA BATTAGLENNIS GRACESUPERMARKTTMZWESTERSTRAAT

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck