Stephanie Tency open over relatiebreuk en vlucht naar Ibiza

Stephanie Tency open over relatiebreuk
Door: Charlotte Wijnen
26-09-2022

Stephanie Tency heeft de geruchten over een relatiebreuk met Marc Tuijp bevestigd. Het was een moeilijke en pijnlijke beslissing, zo legt ze uit op Instagram. Ze heeft besloten te verhuizen naar Ibiza.

Het gonst al maanden van de geruchten rond de relatie van Stephanie en Marc. Een aantal maanden geleden verwijderde Stephanie alle gezamenlijke foto’s van Instagram, waaronder de verlovingsfoto. Ze volgden elkaar niet meer en zouden al een tijdje niet meer samenwonen.

‘Het klopt dat we uit elkaar zijn’

Stephanie reageerde toen dat het niet klopte en dat zij en Marc nog wel degelijk samen waren, iets waar ze nu op terug is gekomen. ,,Het klopt inderdaad dat Marc en ik al een tijdje uit elkaar zijn”, schrijft ze openhartig in Instagram Stories. ,,Na 4 mooie jaren en een verloving is er helaas een einde gekomen aan onze relatie.”

Het was een moeilijke en pijnlijke beslissing, legt Stephanie uit. ,,Ik was niet van plan hier iets over te delen maar gezien deze vraag nog steeds veel voorbij komt en ik dit hoofdstuk voor mijzelf graag wil afsluiten heb ik besloten hier eenmalig iets over te zeggen.”

Goed contact

Zij en Marc hebben nog goed contact met elkaar. ,,Ook omdat we bijna alles samen hebben opgebouwd en we hier nog veel over moeten regelen”, aldus Stephanie. ,,We houden beiden nog steeds heel veel van elkaar, koesteren de mooie momenten die we samen hebben gehad en gunnen elkaar alle geluk van de wereld.”

Gevlucht naar Ibiza

Na het delen van haar statement kreeg Stephanie een hoop vragen van haar volgers. ,,De volgende vraag was of ik nu verhuisd ben naar Ibiza. Het klopt inderdaad dat ik heb besloten om te verhuizen hiernaartoe. Ik voelde me niet meer thuis in Amsterdam.”

Stephanie heeft het over een ‘toxic wereldje’ waar ze zich in bevond. ,,Met de verkeerde mensen aan mijn zijde die niet het beste met mij voorhadden. Met leugens en oneerlijkheid wil ik niks meer te maken hebben. Dit heeft ook mijn ogen geopend dat ik niet meer zo een oppervlakkig en leeg leven wil leiden waar alles alleen maar draait om bullsh*t en materie.”

Meer DenD