Sterren prijzen en bedanken talkshowlegende Larry King

Door: DitjesDatjes
23-01-2021

Sterren reageren bedroefd op het nieuws dat Larry King zaterdag is overleden. Op Twitter wordt de Amerikaanse talkshowhost (87) geprezen en bedankt voor zijn vele interviews.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

“Ik vond het format van zijn luchtige CNN-show en zijn prachtige stem geweldig”, schrijft presentator Andy Cohen over het praatprogramma dat King ruim 25 jaar presenteerde. Piers Morgan, die King opvolgde bij CNN, noemt hem een “held”, ook al hadden de twee onenigheid. “Hij zei dat kijken naar mijn show voelde alsof je schoonmoeder in je nieuwe Bentley van een klif rijdt (hij is acht keer getrouwd dus een expert op het gebied van schoonmoeders). Maar hij was een briljante presentator en een meesterlijke tv-interviewer.”

Veel sterren noemen King een legende om zijn interviewstijl. “Je begreep de menselijke sterktes en zwaktes even goed en dat is niet eenvoudig. Er was niemand zoals jij en je zult gemist worden”, schrijft Star Trek-acteur George Takei. “Een van de weinige talkshowhosts die je liet praten”, vindt actrice Kirstie Alley. Ook Bill Cosby is het daarmee eens. “Je bevatte ingrediënten die niet meer bestaan in de journalistiek: ethiek en integriteit.”

King overleed zaterdagochtend in het ziekenhuis. De presentator werd begin deze maand opgenomen omdat hij besmet was met het coronavirus.

 

BuzzE

 

 

Meer DenD