Sterrin heeft lichamelijke klachten na Expeditie Robinson: ‘Alleen maar overgeven’

Door: Charlotte Wijnen
27-11-2021

In de aflevering van donderdagavond was te zien dat Sterrin Expeditie Robinson verlaat. En hoewel ze het voor geen goud had willen missen, heeft haar deelname wel de nodige impact gehad op haar lichaam.

Tekst gaat verder onder advertentie
   

Overgeven en flauwvallen

Sterrin verliet in de aflevering van donderdagavond het programma. Eenmaal thuis aangekomen, begonnen de gezondheidsklachten. ,,Ik heb de eerste week alleen maar overgegeven en de weken erna ben ik heel veel flauwgevallen”, vertelt Sterrin aan RTL Boulevard.

Daarnaast kampt ze nog met een ander lichamelijk probleem. ,,Misschien te veel informatie, maar ik ben nog steeds niet ongesteld geworden, dat is nu al zeven maanden. Dus ja, het zijn best nog wel wat lichamelijke gevolgen die eraan vastkleven.”

26 dagen

Sterrin heeft uiteindelijk 26 dagen op het eiland gezeten, en laat op Instagram weten dat het voor haar ook niet langer had hoeven duren. ,,Als ik nu door was gegaan had ik bondjes moeten vormen en moeten stemmen op mensen die ik het meer gun dan mezelf. Dat past niet bij mij. In een vol glas hoef je niet meer te schenken en mijn glas was na 26 dagen helemaal vol.”

Wel laat ze weten enorm dankbaar te zijn dat ze dit avontuur aan heeft mogen gaan. ,,Intens dankbaar en als mens veranderd. Ik vond wat ik al zo lang zocht en nog veel meer dan dat. Liefde voor de mens, liefde voor mezelf en waardevolle vriendschappen. Ik heb genoten van de fantastische proeven, de natuur, de dieren en het overleven.”

Meer DenD