Steven Brunswijk woest op ‘verrader’ begrafenis moeder

Steven Brunswijk
Door: Eva Steins
10-11-2020

Steven Brunswijk is het slachtoffer geworden van een klikspaan. De verlinker trok aan de bel en meldde een ‘illegaal feestje’ in Steven’s huis. Dit bleek echter absoluut niet om een feestje te gaan, zegt een woedende Steven.

Van je buren moet je het hebben. Zaterdag organiseerde Steven een traditioneel afscheid voor zijn overleden moeder. Op een dag die al zwaar genoeg is, kreeg Steven nóg een klap te verduren. Een van zijn buren maakte melding van een ‘illegaal feest’ bij Brunswijk thuis, wat bleek te gaan om het afscheid van zijn overleden moeder.

Triest

,,Gisteren ontving ik dit appje van Omroep Brabant,” schrijft Steven op Instagram. Hij verwijst naar een screenshot van een Whatsapp-gesprek tussen hem een redacteur van de omroep.

,,Wij krijgen een mailtje van iemand die zegt dat jij nu in coronatijd een feestje geeft. Of je hebt een vijand, of je woont in de straat bij een verrader… welke optie kan ik omcirkelen?” schrijft de redacteur om te polsen wat er aan de hand is bij Brunswijk thuis.

Een ontzettend trieste actie, aldus Brunswijk. Hij reageert op het bericht van de redacteur en vertelt dat zijn moeder overleden is. ,,We hebben toestemming voor een afscheid.”

De actie is als een dolk in Steven’s rug. ,,Was het maar een feestje…” schrijft hij bij de Instagram-post.

Collega’s van Steven reageren geshockeerd op het bericht. ,,Zo jammer dat mensen zo doen. Veel sterkte lieve Steven” schrijft Kim-Lian van der Meij. Ook Daphne Deckers schrikt van het bericht. ,,Mijn hemel. Sterkte, Steven.” schrijft zij onder zijn Instagram post.

Meer DenD