“We vergeten Tijn nooit”

Tijn is onvergetelijg|Tijn
Deel op Facebook Deel op Twitter Deel op WhatsApp
Caroline Vlietstra

De dood van de zesjarige Tijn komt hard aan bij de Stichting Semmy, waar het geld van de vervolg-nagellakactie naartoe gaat. ”Verward, verslagen. Juist op deze laatste actiedag van ‘LAK. door Tijn’ overlijdt lieve Tijn. Het jongetje dat bijna alle Nederlanders heeft geraakt met zijn openheid en intense goedheid”, schrijft de stichting op haar website.

”We voelen het verdriet van alle dierbaren van Tijn en zullen altijd ontroerd blijven door de daden van deze dappere held. Wij, en alle mensen aangesloten bij Stichting Semmy zullen Tijn nooit vergeten! We blijven strijden.”

Stichting Semmy is opgericht om de levensverwachting van kinderen met hersenstamkanker te verlengen en uiteindelijk de overlevingskansen te vergroten. Met het geld van de nagellakactie, die vrijdag om 12.00 uur afloopt, wil de stichting een apparaat kopen om kinderen met hersenstamkanker te behandelen. Met deze ‘robot’ komen de medicijnen beter op de juiste plek.

Tijn werd bekend door zijn nagellakactie voor Serious Request van 3FM. Daarop besloten Wendy van Dijk en Youp van ’t Hek de actie een vervolg te geven.

 

BuzzE

 

 

Tags

NAGELLAK-ACTIETIJN

Lees verder

Mis geen enkele winactie!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Facebook Twitter

DenD Partners

  • Dirk
  • Brookland
  • LAM jouw museum
  • Dirck